@CommanderKeen: Bez sensu jest ten mem, główny bohater Taxi Driver nie był psychopatą, i nie mordował bez powodu, tylko miał jakieś tam swoje powody i kodeks moralny(wyczyścić miasto z "brudu" itd.). Kompletnie nie pasuje na autorytet Dahmera, który mordów dokonywał przez wewnętrzne rządze, i sprawiało mu to przyjemność ¯\_(ツ)_/¯
@Zgrywajac_twardziela: Spoko, początek i już mi się podoba. Taka ciekawostka, pierwszego bana na wypoku dostałem za publiczną gloryfikację jednego z seryjnych morderców, wtedy to był tydzień czy 2 tygodnie xd potem już się ogarnąłem z takimi jazdami :D
@Zgrywajac_twardziela: Nie :P Co prawda dla dobrego trollingu powstrzymam się od niektórych rzeczy, których naprawdę bym nie zrobił, ale nie od wszystkich xD
@Zgrywajac_twardziela Nie pasuje. Ja to traktuję jako templatkę, gdzie można umieścić różne postacie "literally me", a nie coś związanego tylko z Dahmerem.
źródło: comment_1671453144ieB05ccdGva28pOrgMH8C4.jpg
PobierzBez sensu jest ten mem, główny bohater Taxi Driver nie był psychopatą, i nie mordował bez powodu, tylko miał jakieś tam swoje powody i kodeks moralny(wyczyścić miasto z "brudu" itd.). Kompletnie nie pasuje na autorytet Dahmera, który mordów dokonywał przez wewnętrzne rządze, i sprawiało mu to przyjemność ¯\_(ツ)_/¯
Tak, niedawno wyszedł serial, i zrzut z wpisuj jest z niego ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Tobie kupię z Trynkiewiczem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zgrywajac_twardziela Nie pasuje. Ja to traktuję jako templatkę, gdzie można umieścić różne postacie "literally me", a nie coś związanego tylko z Dahmerem.
to już ich problem xD
Wątpię czy ktoś w ten sposób to odbierze ¯\_(ツ)_/¯