Aktywne Wpisy

mmmod +37
nie mogę iść do sklepu i powiedzieć żeby te p---y nie sprzedawały alkoholu mojej starej pijanej? marzenie ścietej głowy hm? aż zal dupe ściska bo całe osiedle wie że moja stara to pijaczka no i to oczywiste ze ktoś nie kupuje 300ml wódy dziennie na imprezke, będac 60 paroletnią kobietą, oby te p---y ze sklepy zdechły, dosłownie mam w dupie prawo konsumenckie, niech zdechną k---a na raka, jak moga to k---a robić

WolfSky +259
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
źródło: IMG_8622
Pobierz

#twitter #tesla #elonmusk #heheszki
źródło: comment_167141690521tNR4Uc6nOOd4xROSNdXb.jpg
PobierzPrzeciez on liczy glosy, a nie uzytkownicy.
A nawet jak nie bedzie HEADem to bedzie nim prawa reka Elona i bedzie nim sterowac z tylnego fotela.
Igrzyska dla ludu
Ten typ ma jakieś ciśnienie na atencje jak p0lki w social media. Na każdy możliwy sposób próbuje się pokazać.
@Mekeke2: o to to. Już widziałem screeny z TT, gdzie Lex Friedman "proponuje" swoją kandydaturę do zarządzania Twitterem. A to nikt inny niż piesek Elona, który 100% powiela jego propagandę i bzdury. Elon atakował Apple? Lex atakował Apple. Elon atakuje któregoś z polityków? Lex też. I tak dalej.
@lucaspl: nie tylko. Semi to totalna porażka i ośmieszenie wszystkich zapowiedzi z 2017 roku. Nie aby było to jakiekolwiek zaskoczenie.
źródło: comment_1671437616awyWdWlaM7miuULKlf92ZB.jpg
Pobierz