Aktywne Wpisy
magazynierka_4k +12
Tak jeszcze na fali wczorajszego hejtu na GTA VI, mam dzisiaj pytanie na serio - podobała Wam się fabuła piątki?
Ja pamiętam, że zagrałam jakoś chyba 2016 rok, przeszłam i zapomniałam, nic mnie nie porwało w nitce fabularnej. Wróciłam kilka lat później, nie doszłam nawet do momentu jak Michael spotyka Franklina przy kradzieży auta z Jego posesji.
Czyli u mnie - totalnie na nie. Jak u Was?
#gtav #gta6 #gta #gry #
Ja pamiętam, że zagrałam jakoś chyba 2016 rok, przeszłam i zapomniałam, nic mnie nie porwało w nitce fabularnej. Wróciłam kilka lat później, nie doszłam nawet do momentu jak Michael spotyka Franklina przy kradzieży auta z Jego posesji.
Czyli u mnie - totalnie na nie. Jak u Was?
#gtav #gta6 #gta #gry #
Podobała się Wam fabuła GTA V?
- TAK 46.2% (356)
- NIE 32.9% (254)
- NIE WIEM 20.9% (161)
onucoutkajpysk +232
Łapcie przykład prawdziwej aktywistki, która zajmuje się realnymi problemami, a nie lata do Arabów walczyć z ropą. Spalając jednocześnie te źle paliwa kopalniane.
#bekazlewactwa
#4konserwy
#konfederacja
#bekazlewactwa
#4konserwy
#konfederacja
#twitter #tesla #elonmusk #heheszki
Przeciez on liczy glosy, a nie uzytkownicy.
A nawet jak nie bedzie HEADem to bedzie nim prawa reka Elona i bedzie nim sterowac z tylnego fotela.
Igrzyska dla ludu
Ten typ ma jakieś ciśnienie na atencje jak p0lki w social media. Na każdy możliwy sposób próbuje się pokazać.
@Mekeke2: o to to. Już widziałem screeny z TT, gdzie Lex Friedman "proponuje" swoją kandydaturę do zarządzania Twitterem. A to nikt inny niż piesek Elona, który 100% powiela jego propagandę i bzdury. Elon atakował Apple? Lex atakował Apple. Elon atakuje któregoś z polityków? Lex też. I tak dalej.
@lucaspl: nie tylko. Semi to totalna porażka i ośmieszenie wszystkich zapowiedzi z 2017 roku. Nie aby było to jakiekolwiek zaskoczenie.