Ten obrazek i jego odbiór, to chyba jedna z najgorszych rzeczy jaka spotkała wykop. Znajdujący się na nim mireczki są obśmiewaniu, bo jako jedyni przyszli na protest, czy co tam wtedy było organizowane. A teraz jest masowo używany do tłamszenia jakiejkolwiek idei protestu. Tak jak z protestami przeciwko #obowiazkowecwiczeniawojskowe gdzie pod każdym postem jaki widze na temat kolejnego miejsca protestu musi pojawić się to zdjęcie. A pozostałe mireczki muszą się do niego pobrandzlować. Nie chcesz iść na protest, to nie idź, twoja sprawa. Ale nie zniechęcaj tych, którzy chcą przyjść i coś zrobić. To że tobie się nie chce ruszać dupska sprzed ekranu komputera, to nie znaczy że innym też się nie chce, więc jak siedzisz cicho w sprawie tych ćwiczeń, to siedź też cicho w sprawie osób które chcą iść przeciwko tej ustawie protestować.
Znajdujący się na nim mireczki są obśmiewaniu, bo jako jedyni przyszli na protest, czy co tam wtedy było organizowane.
@Niebadzsmokiem: Są obśmiewani bo wyglądają jak typowa banda przegrywów z Wykopu. I na jakikolwiek protest by nie poszli i zrobione by to zdjęcie to byłoby źródłem memów. Akurat w tej sprawie to zdjęcie potwierdza wszystkie stereotypy o obsranych poborem wykopkach jakie tutaj krążą. Sam mam z niego bekę. A jak sprawdziłem
@KAGA91: jak rozumiem wg cb tylko ktoś kto coś sobą reprezentuje i pochwalasz jego wygląd ma prawo iść w jakiejkolwiek sprawie protestować? Ale pewnie nie przeszkadza ci to, że patusy i nieroby wybrały rząd, którzy wprowadził takie prawo xD
@Niebadzsmokiem: Aktualna sytuacja jest dla mnie zarazem bardzo śmieszna jak i żenująca. Najpierw wykopowi bojownicy chcieli zdobywać Moskwę a teraz robią pod siebie bo chcą ich wziąć na zaledwie ćwiczenia. W obecnym czasie nie pozostaje mi nic innego jak wziąć popcorn i śmiać się z waszego strachu. Mogę jeszcze dorzucić że każdy kto jest przeciwny ćwiczeniom wojskowym to ruska onuca bo to modne na Wykopie. P.S Gdzie siedzisz na zdjęciu?
@Niebadzsmokiem: pierwszy do wyśmiewania innych i wyśmiewania ich wyglądu oraz publicznego obrażania, ale jak już ktoś go nazwie debilem (zgodnie z prawdą) to wielce oburzony XD osoby na obrazku nawet nie wyglądają jak przegrywy tylko jak normalni ludzie w tamtym czasie i chłop nie ma prawa nikogo z tych osób obrażać. W-----a mnie takie coś niemiłosiernie. Zwykły wieśniak próbujący dowartościować się na innych ludziach i tyle.
@Niebadzsmokiem: ja bym pojechał ale nie mam teraz na to czasu ani forsy Mam nadzieję że to nie ostatni Jak tego nie odwołają to nauka języka niemieckiego i na zachód.
Są obśmiewani bo wyglądają jak typowa banda przegrywów z Wykopu.
@KAGA91: bo? jeden typ ma zakola? swoja morde wrzuc i tez ocenimy czy mozesz protestowac jak ktos twoje prawo naruszy. typy ze zdjecia wygladaja jak normalni ludzie xd
źródło: comment_16711805826RCaf4BP4jgwJVqj8XgShU.jpg
Pobierzźródło: comment_1671181076Z39xlZYjVsxCokPIVEKQgD.jpg
Pobierz@Niebadzsmokiem: Są obśmiewani bo wyglądają jak typowa banda przegrywów z Wykopu. I na jakikolwiek protest by nie poszli i zrobione by to zdjęcie to byłoby źródłem memów. Akurat w tej sprawie to zdjęcie potwierdza wszystkie stereotypy o obsranych poborem wykopkach jakie tutaj krążą. Sam mam z niego bekę. A jak sprawdziłem
Komentarz usunięty przez moderatora
@KAGA91: rozumiem że Ty się na ochotnika zgłosiłeś, bo się zaledwie ćwiczeń nie boisz?
@KAGA91: odezwał się typ co obraża innych ludzi, bo wyszli z domu i nie wyglądają tak jak tobie się podoba XD
Mam nadzieję że to nie ostatni
Jak tego nie odwołają to nauka języka niemieckiego i na zachód.
@KAGA91: bo? jeden typ ma zakola? swoja morde wrzuc i tez ocenimy czy mozesz protestowac jak ktos twoje prawo naruszy. typy ze zdjecia wygladaja jak normalni ludzie xd