Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qew12: Ja pamiętam, że często mi się zdarzało zgubić czapkę/rękawiczkę w szkole albo zostawić coś w szatni i matka się potem darła o to strasznie i kazała mi od razu z---------ć za każdym razem z powrotem do szkoły
Pamiętam ten ogromny stres, gdy musiałem tam znowu wchodzić, znaleźć woźną i poprosić o otworzenie szatni brrr
  • Odpowiedz
@qew12: ja podobnie miałem z butami. W podbazie myślałem, że zgubiłem, bo mój worek był przewieszony w inne miejsce. W gimbazie miałem fazy, że komuś podj*łem buty bo nie pamiętałem dokładnie jak wyglądają moje glany na zimę. Oczywiście to były moje buty, ale miałem kompulsywny odruch schylania się co chwilę i sprawdzania czy aby na pewno są moje podczas jazdy gimbusem.

A jeszcze byłbym zapomniał.. w podbazie, bodajże w
  • Odpowiedz
Potem wracałem do domu bojąc się, że czyjąś kurtkę zabrałem.

@qew12: Ile to razy się zdarzyło, że ktoś pomylił moją kurtkę, bo miał podobną. Nigdy się nie przejmowałem, bo na drugi dzień odzyskiwałem swoją xD
  • Odpowiedz
@qew12: Normalnie w szatni. Jaj przychodziłem, to sobie jej szukałem, albo na koniec. Zawsze znajdowałem.
Nie wiem jakim trzeba być pokiemonem żeby pomylić podobne kurtki, które różniły się kolorem wstawek. Ja miałem zielone, a koleś czerwone. Wytłumaczenie jest chyba takie, że to było za dzieciaka w podbazie i kolo chyba nie ogarniał xD
  • Odpowiedz