Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema wszystkim. Kolejny długoletni związek mi się zakończył, były partner rozmyślił się w kwestii posiadania dzieci, stabilizacji, budowania stałej relacji. Ja mam 32 lata i obiektywnie kobieta 7-8/10, mieszkam sama, mam stałą pracę na spoko stanowisku. I teraz pytanie gdzie szukać partnera, który tak jak ja pragnie założenia rodziny i stabilizacji w życiu?
Moja kumpela stwierdziła ostatnio że Tinder to już sam ściek i szukanie mięsa do ruchania, czy
Siema wszystkim. Kolejny długoletni związek mi się zakończył, były partner rozmyślił się w kwestii posiadania dzieci, stabilizacji, budowania stałej relacji. Ja mam 32 lata i obiektywnie kobieta 7-8/10, mieszkam sama, mam stałą pracę na spoko stanowisku. I teraz pytanie gdzie szukać partnera, który tak jak ja pragnie założenia rodziny i stabilizacji w życiu?
Moja kumpela stwierdziła ostatnio że Tinder to już sam ściek i szukanie mięsa do ruchania, czy
gracilis +88
Wykop usunął mój wpis w którym napisalem że nie ma czegoś takiego jak lobby lekarskie które ogranicza liczbe miejsc bo sam dostałem się po roku nauki na top uniwersytet medyczny w kraju.
Nie wiem co było powodem ale chyba kogos zabolało że był zwyczajnie za glupi i w przeszłości się nie dostał a wpis zaburzył jego światopogląd.
#moderacja #wpis #wykop #medycyna #lekarski #lekarz #studia
Nie wiem co było powodem ale chyba kogos zabolało że był zwyczajnie za glupi i w przeszłości się nie dostał a wpis zaburzył jego światopogląd.
#moderacja #wpis #wykop #medycyna #lekarski #lekarz #studia
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Oskarżać się, do Kapłana dobijać się o spowiedź, błagać go o to w pokorze, nawet na kolanach.
Nie kusić pana ministranta, żeby mu się nie pomyślało, że mógłby być superwajzorem nad Kapłanem.
Kuszenie Łysego o ćcigodnych do większego wysiłku finansowo-roboczego przy pomieszczeniach wyłącznych dla Kapłana, "do Świąt powinny być coby choć na Święta żona pana ministranta mogła do domu przybyć bez skrępowania".
Pojechanie publiczne po ćcigodnej która wlazła bez "proszę" do Kapłana.
Zazdrość o kanał Łysego: "wobroniemszy odblokowane to wracać z transmisjami"
Forsę za nocleg to proszę nosić do pana ministranta, z nim rozmawiać czy bierzemy na to dolę od Kapłana czy nie. Kapłan nie jest od tego.
Na koniec pojazd po nauczycielach z typową misiopogardą: zdziecinniali durnie, nawet bić dzieci nie mogą, słudzy ogłupiania edukacyjnego. Tylko nauczanie domowe!
Coś mi się zdaje, że w ten sposób Misio skompensował sobie niemożność pojechania po wcześniej wymienionej ćcigodnej z nazwiska. To pojechał po zawodzie coby reszta warzywniaka dokładnie wiedziała o kogo chodzi.
#wroniecka9
XD
A, sorry, w gruncie rzeczy już są.
Jedyne miejsce to Bazylika Baranowska prywatny dom pana ministranta Baranowo Plac Zmartwychwstania 1 gdzie dyrektorem tego domu jest Pan Ministrant Jakub Zygarłowski. Warzywa będą pielgrzymować do grobu kapłana. Ad maiorem dri gloriam.