Aktywne Wpisy

MonazoPL +127
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
gonzo91 +33
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz

Bardzo dobry materiał (niebo a ziemia przy takiej Zarze czy H&M), dobrze skrojone - choć szwy na nogawkach nie układają się idealnie, ale góra dobrze leży. Za tę cenę to jak za darmo (2 pary za 130 zeta).
No i pasują przy moim 195 cm (choć wtedy oczywiście ich nie podwijam)
Polecam tego allegrowicza i jego promocje.
#modameska
#kryptoreklama
źródło: comment_2y2Ds0YDycf60er9Dv5OQCWZyY3S1gb4.jpg
Pobierzna nas wielkie darcie jak z ciuchami wjeżdżamy na mirko!!
jak nie jesteś wystarczająco przekonany o swojej męskości i staje ci na widok pedalsko ubranych facetów, to czarnolistuj
@gwynebleid: padłam :D
@owocliczi: pewnie że jest :) bo przecież faceci by nas zeżarli, gdybyśmy tutaj wrzucały opinie na temat ciuchów, kosmetyków czy fryzjerów...
Im oczywiście można :)
@Woda_do_prasowania: bez takich to po pierwsze. Po druge - nigdzie nie mówiłam że piszę o tagu, a nawet PODKREŚLAŁAM że chodzi mi o mirko.
poszukaj słowa "sarkazm" w słowniku :) - tak a propos "po polskiemu" :)