Słucham tej porannej rozmowy u Romanowskiego z Michniewiczem i ten już odpowiedział na pytanie o zmianę stylu gry, że jemu podobał się mecz z Arabią bo mogliśmy strzelić nawet 5 bramek i jeśli mielibyśmy tak grać, to jemu tu pasuje(mieliśmy 28% posiadania piłki).
Uważa, że Lothar Matthaus to nie jest nikt poważny i w Niemczech wszyscy maja go w dupie, bo gada głupoty XD Jak tu poważnie traktować Michniewicza, jak on od razu jak typowy wieśniak wjeżdża w każdego co pozwoli sobie go skrytykować lub podważyć sposób prowadzenia przez niego drużyny. Często jak najbardziej te uwagi są zasadne. Z tego co mówi wynika, że Lothar to w zasadzie był c-----y piłkarz i nic sensownego nie wygrał - odsyłam żeby każdy sobie sprawdził co osiągnął jako piłkarz - https://www.transfermarkt.pl/lothar-matthaus/erfolge/spieler/1527
Jeśli tym wywiadem miał do siebie kogokolwiek przekonać, to mnie jeszcze bardziej zniechęcił do swojej osoby. Jemu ktoś bardzo źle podpowiada, a to w połączeniu z jego zdaje sie charakterem daje mieszankę wybuchową. Jakoś nie da sie go darzyć sympatią patrząc z boku na te wszystkie afery z teraz i tą dawna z numerem 711. Czesław "Ja wszystko wiem najlepiej" Michniewicz - tak to widze. #reprezentacja #meczyki #mecz #pilkanozna #kanalsportowy #weszlo #mundial
@iksboks: tak jak już pisałem, nie bez powodu gość od 2006, w 9 klubach pod rząd, nie przepracował nawet 2 pełnych sezonów i do żadnego z nich nie wrócił. nawet na warunki Ekstraklasy, to po prostu ewenement i raczej nie w pozytywnym znaczeniu tego słowa.
to nawet Sousa, który niby był taki konfliktowy i w ogóle skakał sobie po klubach, pod tym względem wypada korzystniej.
@iksboks: jemu nikt nie podpowiada, on po prostu jest zadufanym knurem. Po wygraniu barażu ze Szwecją w wywiadze nawet nie pogratulował płkarzom a mówił o swoim sukcesie. Z pianą na ustach atakował dziennikarzy. Potem w Kanale Sportowym rechotali ze Stanowskim i rzucali mięsem krytykując tych, którzy mieli czelność mieć wątpliwości w kwestii talentów Czesława. Burak i knur o klasie zerowej.
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
Słucham tej porannej rozmowy u Romanowskiego z Michniewiczem i ten już odpowiedział na pytanie o zmianę stylu gry, że jemu podobał się mecz z Arabią bo mogliśmy strzelić nawet 5 bramek i jeśli mielibyśmy tak grać, to jemu tu pasuje(mieliśmy 28% posiadania piłki).
Uważa, że Lothar Matthaus to nie jest nikt poważny i w Niemczech wszyscy maja go w dupie, bo gada głupoty XD Jak tu poważnie traktować Michniewicza, jak on od razu jak typowy wieśniak wjeżdża w każdego co pozwoli sobie go skrytykować lub podważyć sposób prowadzenia przez niego drużyny. Często jak najbardziej te uwagi są zasadne. Z tego co mówi wynika, że Lothar to w zasadzie był c-----y piłkarz i nic sensownego nie wygrał - odsyłam żeby każdy sobie sprawdził co osiągnął jako piłkarz - https://www.transfermarkt.pl/lothar-matthaus/erfolge/spieler/1527
Jeśli tym wywiadem miał do siebie kogokolwiek przekonać, to mnie jeszcze bardziej zniechęcił do swojej osoby. Jemu ktoś bardzo źle podpowiada, a to w połączeniu z jego zdaje sie charakterem daje mieszankę wybuchową. Jakoś nie da sie go darzyć sympatią patrząc z boku na te wszystkie afery z teraz i tą dawna z numerem 711.
Czesław "Ja wszystko wiem najlepiej" Michniewicz - tak to widze.
#reprezentacja #meczyki #mecz #pilkanozna #kanalsportowy #weszlo #mundial
to nawet Sousa, który niby był taki konfliktowy i w ogóle skakał sobie po klubach, pod tym względem wypada korzystniej.