Aktywne Wpisy

auto_reply +8
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?

Umeraczyk +35
Dziwne, że przez cały okres edukacji nikt nie zainteresował się u mnie potencjalnym autyzmem l albo ADHD. Ja literalnie w środku lekcji z nudów budowałem z zeszytów forty i kłóciłem się z nauczycielką "Dlaczego mam go złożyć", albo robiłem wyścigi kolorowymi zatyczkami, po torze zrobionym z przyborów z piórnika i zeszytów po blacie ławki xD

W nawiązaniu do wpisu https://www.wykop.pl/wpis/69306545 nie polecam Mireczka @Azure
Umówiliśmy się na odbiór a ten nie otwiera. Pod podanym adresem były 3 mieszkania (oczywiście miałem się domyślić o który chodzi) na które dzwoniłem po dwa razy każde. Przy drugim dzwonku pod jedno z nich kątem oka zauważyłem jak wyjrzał przez okno jakoś wystraszony koleś po czym szybko zasłonił rolety.
Ogólnie to jechałem przez pół miasta żeby sobie postać przed furtką.
Nie polecam
#poznan #planszowki #grybezpradu #gryplanszowe
źródło: comment_1670439825a6WJtkVooTn2IvjK9nGLCt.jpg
Pobierzźródło: comment_1670442612Hfu14BZMaTD06AZKTdvUj3.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Azure: Potraktuj mój post jako opinię o naszej transakcji
imo to wina opa.
Ja zawsze gdy się tak umawiam, to najpierw potwierdzam, że osoba do której się wybieram wie, że będę za 20 minut.
Zwróć uwagę, że od poprzedniej wiadomości minęło kilka godzin.
edit: dziwny festiwal linczu od wykopków pod tą nitką...
godzina 19-20
dzwoni do drzwi
nikt nie odbiera ani nic
no mordo, coś tu jednak nie teges
A przy dzisiejszych paczkomatach to dużo osób w tym samym mieście przez paczkomat przekazuje sobie rzeczy, np jak ktoś pracuje na nocki
K---a... Zrobiłeś mi dzień (ʘ‿ʘ)