Wpis z mikrobloga

• 1
@NoChybaTy: cyanogen to g---o pełne śmieci, które może na gingerbreadzie gdy android był niepełnosprawny się przydawały . Jak już chciałoby mi się bawić w customy to tylko AOSP, ale nie chce bo stock jest imo bdb. Poza tym raczej aż tak rozbudowanej konfiguracji tego paska tam nie znajdziesz.
  • Odpowiedz
@wysuszony: nie zgodzę się. Cyanogenmod i pochodne (mam na myśli ParanoidAndroid/OmniROM) to takie lekko rozbudowane AOSP o ciekawą funkcjonalność(i tak korzystam głównie z motywów, ale j---ć). Poza tym można w nim w ogóle wyłączyć stan baterii i ta apka ma wtedy więcej sensu. Ale i tak wolę #miui, ale na tym kartoflu (SGS1) działa bardzo słabo, więc nie korzystam.
  • Odpowiedz
  • 0
@NoChybaTy: dla mnie odpadają cyany, paranoidy. Masa zbędnych rzeczy, a brak przydatnych dla mnie jak smart stay, czy direct call samsunga. MIUI może bym z sentymentu spróbował, bo używałem lata temu na Milestone.
  • Odpowiedz
@wysuszony: z braku wyboru i cyanogenmod z kitkatem dobry (działa lepiej niż oficjalny piernik od szajsunga ze zmienionymi ikonkami tylko). A i fakt, gdybym miał takiego sgs3/sgs4/note2/note3, to też raczej bym siedział na stocku ;)
  • Odpowiedz