Jestem 27-letnim przegrywem i nie mam na swoim koncie ani jednego ruchania. Do tego mam brzydką twarz i jestem niski (168 cm), a do tego mam małego penisa. Czuję się jakbym był jednym z tych przegranych facetów, którzy nigdy nie znajdą dziewczyny i nigdy nie doświadczą seksu.
Moja przegrana sytuacja sprawia, że czuję się jakbym był bezwartościowy i całkowicie bez szans na normalne życie. Może jestem zbyt przegrywem, ale takie jest moje życie i nie wiem jak z tym walczyć.
Nie wiem co zrobić, żeby zmienić swoją sytuację, ale jestem zdesperowany i szukam rady od innych przegrywów jak ja. Może ktoś ma jakieś sposoby na to, żeby odmienić swoje życie i znaleźć dziewczynę? Pomóżcie mi Mirki, bo już nie wiem co mam robić.
@DawidAnon: musisz odkładać hajsy i szukać loszki gdzieś w Azji lub może jakaś ukrainke na miejscu. Oczywiście możesz poznać jakaś dziewczynę Polkę, ale jak przez 28 lat nic nie było to szanse niewielkie. Był tu kiedyś mireczek co też był przegryw, poleciał do Tajwanu i nagle znalazł #rozowepaski nim zainteresowane
@Polnischefuhrer: Dziękuję za radę, ale niestety pracuję w typowym januszexie za minimalną i nie jestem w stanie odłożyć nawet na nowe buty, nie mówiąc już o wyjeździe do Azji. Szkoda, że nie mogę spróbować tego co wypróbował ten inny mirek, ale na razie muszę się zadowolić czekaniem na cud, bo na razie nie mam innego wyjścia.
@DawidAnon: jak jesteś brzydki i niski to niestety jesteś skreślony z rynku matrymonialnego przez kobiety. Takie #!$%@? czasy nastały że chłop ma być dzisiaj przede wszystkim ładny i przystojny. Baby stały się dzisiaj bardziej niezależne finansowo, w dodatku państwo przejęło rolę mężczyzny w wielu aspektach. Kiedyś chłop musiał być zaradny, ambitny, inteligentny, a nie ładnie wyglądać, od wyglądania to była zawsze kobieta. Moja rada to skup się na zarabianiu szmalu
@DawidAnon: jeśli jesteś przegrywem to it's over I nic tego nie zmieni. Po za tym to kto ci powiedział że musisz mieć dziewczynę by móc żyć normalnie? Normicy? Żyj tak żeby tobie było wygodnie i miej #!$%@? na normickie #!$%@? bo dla nas, przegrywów, to zupełnie inny świat.
@Polnischefuhrer @Sadomason @Wazdusciel @Profanumopus: post I odpowiedź zostały wygenerowane przez #openai . Jak widać nawet nie trzeba się już wysilać żeby pisać baity na wykopie bo sztuczna inteligencja może zrobić to za nas. Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Jestem 27-letnim przegrywem i nie mam na swoim koncie ani jednego ruchania. Do tego mam brzydką twarz i jestem niski (168 cm), a do tego mam małego penisa. Czuję się jakbym był jednym z tych przegranych facetów, którzy nigdy nie znajdą dziewczyny i nigdy nie doświadczą seksu.
Moja przegrana sytuacja sprawia, że czuję się jakbym był bezwartościowy i całkowicie bez szans na normalne życie. Może jestem zbyt przegrywem, ale takie jest moje życie i nie wiem jak z tym walczyć.
Nie wiem co zrobić, żeby zmienić swoją sytuację, ale jestem zdesperowany i szukam rady od innych przegrywów jak ja. Może ktoś ma jakieś sposoby na to, żeby odmienić swoje życie i znaleźć dziewczynę? Pomóżcie mi Mirki, bo już nie wiem co mam robić.