Aktywne Wpisy

Karo8665 +16
Ktoś mi powie o co chodzi, bo chyba nie do końca rozumiem?
Jest aktualnie nagonka na kobiety, że wolą ciemnoskórych, mokebe i za pieniądze. I że podobno 95% polek takie jest.
Pytanie - z iloma polkami macie kontakt, ile polek poznaliście w przeciągu ostatniego roku? Proszę o konkretne liczby i przykłady z życia.
Pracuję w dużym mieście i z uwagi na branżę miałam kontakt z dziesiątkami a nawet setkami kobiet w przeciągu
Jest aktualnie nagonka na kobiety, że wolą ciemnoskórych, mokebe i za pieniądze. I że podobno 95% polek takie jest.
Pytanie - z iloma polkami macie kontakt, ile polek poznaliście w przeciągu ostatniego roku? Proszę o konkretne liczby i przykłady z życia.
Pracuję w dużym mieście i z uwagi na branżę miałam kontakt z dziesiątkami a nawet setkami kobiet w przeciągu

Pies sąsiadów przedarł się przez siatką i dotkliwie pogryzł mojego psa i żonę. Przyjechała policja, nakazali trzymać psa w kojcu. Żona była na zakaźnym. Mamy wszystkie papiery. Rozmawialiśmy z sąsiadami i ten pies pogryzł kilka innych psów. Mieszaniec amstaffa z pitbulem. Właściciele czysta patologia.
Co możemy z tym zrobić?
#psy #psiarze #policja #prawo
Co możemy z tym zrobić?
#psy #psiarze #policja #prawo

źródło: comment_1670394202lQhVqx2Ua0vo53huPkuJFL.jpg
PobierzParadoksalnie jedynym obecnie sposobem na tanią energię w Polsce byłby #polexit i odcięcie się
@Roztropny: 25 sztuk marży.
@Kai: Tak, inspirowane inflacją, cenami żywności i paliw na stacjach. To nie są wysrywy, Wysrywy puszcza upolityczniony orlen w stacjach radiowych, żeby durnemu społeczeństwu wciskać kit o tym, jak to sobie czempioni zajebiście radzą a każdy, kto ma choć odrobinę oleju w głowie, wie, że zyski
źródło: comment_16704236567pL8cXNDd19EJcLLeTOvyE.jpg
PobierzWczoraj na mirko zapytałem o listę podmiotów, którym Orlen udziela rabatu.
Post magicznie się usunął więc dziś założyłem nowy, znowu próbując uzyskać info od @orlen_lite
_link do mirkowpisu: https://www.wykop.pl/wpis/69349205/najdrozsze-mirki-i-mirabelki-wczoraj-zalozylem-pos/246153055/#comment-246153055_
@Kai: Nie jestem twoim kolegą z poprawczaka, żebyś tak do mnie adresował swoje komentarze.
Ja porównuję cenę bez VAT, i mi wychodzi, że nie jest wyższa niż na zachodzie, relacja cen polskich do zachodnich jest mniej więcej taka sama jak od lat.
Rozumiem, że jedynym argumentem jaki masz to to, że orlen zanotował ogromne zyski w tym roku, w roku fuzji z lotosem xD
Ja rozumiem, że n-----------e w PiS to nie tylko przyjemność ale i
@Kai: ...CENY PALIW