Aktywne Wpisy
OVHcloud +124
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +16
- emeryturka 5 lat wcześniej
- dodatkowe punkty w większości rekrutacji na równi z inwalidami
- ćwiczenia wojskowe - nie obowiązują
Przekonajcie mnie, że jest inaczej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#niepopularnaopinia #takaprawda #wojsko #heheszki
Jak w takim razie ma się czuć mężczyzna powołany do woja, ubezwłasnowolniony, pozbawiony dochodów, pod groźbą więzienia? Jeżeli kobiety są uprzedmiotowione to ja jestem jak jakiś niewolnik.
co takiego p----------o masz w ewentualnym miesięcznym przeszkoleniu z posługiwania się bronią i obycia w warunkach skrajnie niebezpiecznych? za daleko od komputera ze światełkami rgb i mediów społecznościowych? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@acropora: zapraszam do mnie na miesięczne przeszkolenie w remontowaniu domu. Weźmiesz sobie bezpłatny urlop. Spędzisz miesiąc w innym miejscu. Troche obycia z narzędziami nie zrobi Ci krzywdy. Chyba że to za daleko od twojego komputera?
@calinowski: Nie muszą. Jestem facetem i nie pracuję w najgorszym zawodzie. Nikt mnie nigdy do takiego nie zmuszał.
Ale się pięknego wierszyku nauczyłeś na dzisiaj Jasiu. Gdzie ty go znalazłeś? Pewnie na Twitterze co?
@git-reset-hard-head: przypomnij mi, kiedy przez to przechodziłeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)