Wpis z mikrobloga

@DryfWiatrowZachodnich nikt mi nic nie wypunktował tylko zastosował logikę, że niby faceci są przymuszani do związku (gdzie?) i do czego jeszcze? Do robienia dzieci (a jednak nie) może do wyglądu? (Może dopiero od kilku lat wcześniej również nie) to czekaj może utrzymywanie rodziny (to baby mają to samo chyba że niebieski se weźmie idiotkę ale to droga wolna tak). O tego tindera chodzi? Że laski mają prościej? A po ch#j mi
  • Odpowiedz
co takiego p----------o masz w ewentualnym miesięcznym przeszkoleniu z posługiwania się bronią i obycia w warunkach skrajnie niebezpiecznych? za daleko od komputera ze światełkami rgb i mediów społecznościowych? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@acropora: pozbawienie wolności na miesiąc to wystarczająco p--------e jest ale ok, lećmy twoim tokiem z twoim komentarzem

p--------e na rynku pracy

Co takiego jest p----------o w urlopie macierzyńskim, wcześniejszej emeryturze, większych zarobkach w na przykład budownictwie, mniejszym dopuszczalnym ciężarom
  • Odpowiedz
@git-reset-hard-head: dobra to jest jedna strona medalu, ale faceci zarabiaja wiecej a kobiety szybciej traca prace w czasie kryzysu. Samotni rodzice to wciaz w wiekszosci kobiety, a nie kazda z nas chce siedziec w domu i bawic dzieci, wiele kobiet ma ambicje a wyjscia nie ma. Wez sie ogarnij troche i przestan uzalac. Hormony Ci tez nie n----------a co miesiac zeby potem fizycznie Cie wykonczyc kolo 50tki.
  • Odpowiedz
@dorotaSXB yyy?
A przepraszam nie widziałem jeszcze kobiety spawacza, operatora koparki/żurawia, glazurnika, hydraulika etc
Może stąd się biorą te różnice w zarobkach że w 90% przypadków siedzicie w biurach 7-8h i fajrant ? XDD
zapytaj sądy dlaczego w większości kobiety są samotnymi rodzicami
  • Odpowiedz