Wpis z mikrobloga

w sumie bawi mnie że wykopki myślą że on musi iść teraz do normalnej pracy mając wciąż zasięgi o ogromnej wartości reklamowej, milionowego instagrama, dobrze prosperują markę odzieżową, nieruchomości (ma mieszkania w hiszpanii i dom na własność) i znajomości w branży
najprawdopodobniej zysk z youtuba nie stanowił całości jego dochodów a nawet jeśli tak było to przez 10 lat bycia jedną z najpopularniejszych postaci na platformie raczej zdążył zbudować sobie poduszkę finansową dzięki której sobie poradzi
ale to tylko moje zdanie ¯\_(ツ)_/¯
#nitro
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michal7840: szczerze ciężko mi w to uwierzyć że mu nagle spadną zasięgi, chłop odkąd pamiętam był w internecie i odkąd pamiętam robił zasięgi czy to na metinie, na lolu, na telefonach albo teraz na losowych filmikach z oglądania tiktoków. nawet jeśli zniknie z internetu to gość z jego doświadczeniem i znajomościami szybko znajdzie coś innego do roboty
  • Odpowiedz
@FajnyQmpelPL: Kolega ten idiota dom w Wrocławiu wynajmuję nie kupił go. A dom dla matki to widać ewidentnie że matka przy kasie i to ona kupiła sobie a jemu pozwala mówić że niby to on kupił.
  • Odpowiedz