Aktywne Wpisy
mirko_anonim +27
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
jmuhha +8
Co byście tu zmienili
Niech Węgry #!$%@?ą z NATO i UE jak im sie nie podoba.
#ukraina #wegry #rosja
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Poszerz trochę perspektywę to zobaczysz czemu Polska i Węgry #!$%@? zachód
@77_bestia_77: A nie ma nic dziwnego w tym, że p0lacy wybierają karakana? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobra była historia z przejęcia przez ich odpowiednik Orlenu spółki typu Agora - Gazeta, portale internetowe i REKLAMA. Mocno anty rządowe.
Znaczą cześć przychodów to reklamy w miastach. Co zrobił rząd? Wprowadził zakaz reklam w miastach. Giełdowa wartość spółki poleciała na łeb i ich „Orlen” wykupił ich za grosze. Co dalej?
Ten sam rząd złożył
Podcast z lipca 2020 o przejmowaniu przez Orbana i ichniejsze Orleny wszystkich mediów (o czym pisałem post wyżej):
https://open.spotify.com/episode/35LdqjB7d4aqCUzo36MyN0?si=Jq6aRT0rTvS26HxI0T0cqA
Raport o stanie świata Dariusza Rosiaka - polecam
Dzis u nas niemal kropka w kropkę to samo.
@77_bestia_77: Tym bardziej niech #!$%@?ą. Orban to nie jest wypadek przy pracy tylko ciągle jest wybierany. Przy urnie wyborczej Węgrzy są nawet głupsi niż Polacy
@kobiaszu: Zobaczymy kto jest glupszy na jesieni 2023 ( ͡° ͜ʖ ͡°)