Aktywne Wpisy

anoysath +3287
Jan Urban właśnie został trenerem reprezentacji Polski. Daj plusa a zawołam cię w dniu zwolnienia Jana Urbana. Poprzedni trener Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni #mecz #reprezentacja
źródło: temp_file671016449508254641
Pobierz
gedzior84 +1098
Mircy, chyba udało mi się pokonać nowotwór :)
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
źródło: IMG_20250716_203324
Pobierz

@kateer, @Refusek, @miroslav, @Jerzynana, @banan11, @Niegodoma, @Ranger, @ZobaczylemInternet, @Wygrywka, @qopeq, @Nedved, @Lisaros, @iHead, @slammeri, @zzzyk, @lukiop, @karolina955, @IceBeast, @vaachi, @IrracjonalnaProweniencja, @legit1234
@HrabiaTruposz: Myślę, że już na tym etapie warto im dać do zrozumienia co o tym pomyśle sądzimy. Jestem przekonany że media lokalne z Sieradza chętnie się zainteresują co w ich okolicy się wyczynia. A jak pójdzie w lokalnych to pójdzie może
Przecież jak TVN by to podłapał i ochoczo rozkręcił aferę że PIS powołuje młodych do woja to się rakiem wycofają z tego w 3 dni xd
Ciekawe po jaką cholerę im informatycy xd
Pomijam, że co niby konkretnie miałby taki np. webowy developer dla nich robić, tam jest chyba bardziej przestrzeń dla specjalistów od cyberbezpieczeństwa albo jakichś ultra niszowych technologii (?)
@paperkite: może wnioski z wojny na Ukrainie i sobie wymyślili, że "informatycy" będą się bardziej nadawać do obsługi jakiegoś "sprzętu cyfrowego" (drony, koordynaty, BMS itp). Przynajmniej mam taką cichą nadzieję że o to chodzi, a nie jakaś zemsta z góry za nieprzydatność dla społeczeństwa bo butów nie szyją #pdk
Doskonały pomysł, rozwalić jedną z tych branż, które ściągają do Polski dobre zagraniczne pieniądze i ciekawe miejsca pracy, żeby fachowca od programowania przeczołgać po poligonie. Z pewnością pozostaniemy ważnym graczem na globalnym rynku, jeśli programista w każdym momencie będzie mógł zniknąć na 1/3 roku.