Aktywne Wpisy

gerwazy-oko +188
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Ilahinefes +155
Zwodnicze czasy dla pajaców uwielbiających siedzieć na zderzaku. Jechałem wczoraj DK1 na odcinku Katowice-Bielsko. Ruch był dość spory, więc na lewym pasie zapiąłem tempomat na 120 km/h i jedziemy. Jak napisałem, ruch dość spory, więc jedziemy sznureczkiem kilkunastu samochodów, aktywny tempomat trzyma jakieś 100 km/h z drobnym plusem. No; ale oczywiście musiał się znaleźć jakiś narwaniec w Seacie, który musi, bo się udusi. Siedzi mi na dupie, gęba prawie na szybie, żyły

Co brać pod uwagę jeśli chodzi o hosting? Strona docelowo postawiona na #wordpress z logowaniem użytkowników. Posiadająca ok. 500 statycznych podstron z możliwością komentowania na każdej z nich. Dziennie nie więcej niż 300 użytkowników.
I patrz na ceny odnowień, a nie tylko pierwszej rejestracji, bo niektóre firmy kasują 1 zł w pierwszym roku, a potem za odnowienie 3 razy więcej niż u konkurencji( ͡~ ͜ʖ ͡
@ArcadiusK: Domenę najlepiej kupić u firmy która nie robi ci problemów gdy chcesz ją przenieść/sprzedać. Ja zawsze biorę domenę w premium.pl, bo w każdej chwili mogę sobie w panelu wygenerować kod auth i przenieść domenę do innej firmy lub zrobić e-cesję bez żadnych weryfikacji dowodem. U innych firm trzeba przechodzić weryfikację, skan dowodu
Znajdziesz
-najtańsza na start i przy odnowieniu oferta w tym segmencie
-tanie rejestracje i odnowienia domen
-szybkie
@damianooo8: premium.pl === home.pl czyli cena przy odnowieniu dość kosmiczna ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Powodzenia.
@damianooo8: no tak średnio bym powiedział. premium.pl odnowienie prawie 150 PLN, gdzie np. w ovh masz 72 PLN, a w hostido 62 PLN :).
Możesz zerknąć na naszą ofertę na sohost®
Nasz hosting jest oparty o bardzo szybkie dyski ssd nvme oraz bardzo wydajny serwer LiteSpeed.
Do każdego pakietu rejestracja domeny .pl w cenie.
Z kodem WYKOP hosting 30% taniej.