Wpis z mikrobloga

"Witaj,

Przygotujcie projekt graficzny (nawet na kartce papieru) takiego odznaczenia i wybierzcie dla niego nazwę oraz opis, a chętnie Wam takie przygotujemy. Nad przyznawaniem odznaczeń czuwa organizator akcji, dlatego też będziemy musieli poznać warunki przyznawania odznaczenia osobom biorącym udział w akcji, oraz listę osób, które odznaczymy.

Pozdrawiamy

Dział Pomocy

Wykop.pl "

Co o tym sądzicie?

#barylkakrwi #osiagniecia
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kiler129: On ma zdolności? Myślę i tak, że chłopaki z wykopteam zrobią grafikę, trzeba im tylko szkic, co mają zrobić :D A kto nadawałby odznaki, organizatorzy przez wykopteam czy ich konta miałyby dodatkowe opcje?
  • Odpowiedz
@Aleoledacfaraddadf: Tu z kolei za nisko z uwagi na płytkowców ;D

Ja bym raczej zrobił: startowa, 2L, 4.5L, 7L, 9.5L - nawet biorąc pod uwagę płytkowców to najszybciej jak sie da to zdobyć to w 19 mc zakładając warunki idealne.
  • Odpowiedz
@Aleoledacfaraddadf: Nie, w praktyce białe nie są praktycznie pobierane (nie znam ani jednej osoby), szczerze mówiąc nie pamiętam nawet przelicznika ;)

W praktyce najszybciej nabija się płytkami bo można uzyskać 6L/rok (karencja 4tyg gdzie każda donacja to 500ml).
  • Odpowiedz
Można rozdzielić "płytkowców" a "pełnokrwistych". Sam oddaje płytki i przez to porównywanie moich objętości oddanej krwi do osoby która oddaje pełną krek jest niesprawiedliwe. Więcej odznak, więcej poziomów :)

#barylkakrwi
  • Odpowiedz
Panowie i Panie,:

"Witam, od nas jest taka propozycja. 4 odznaki, zależnie od ilości oddanego płynu:

1. dla każdego kto oddał choć raz w barylkakrwi

2.
  • Odpowiedz
@Aleoledacfaraddadf: @Sidey: @klejstocenes: @snx: @kiler129: @jombsik:

Odświeżam wątek, bowiem przygotowałem już szczegółową listę osób, wraz z ilościami krwi jakie oddały. Nie chce tutaj jej upubliczniać, bowiem wraz z Dreszczyk pracujemy nad infografiką podsumowującą, natomiast mogę ją przekazać odpowiedniej osobie (@Aleoledacfaraddadf ?), która przekaże to administracji.

Z kolei jeżeli chodzi o wygląd odznaczeń, to wg mnie mogą być http://imgur.com/a/57FXU
  • Odpowiedz