Aktywne Wpisy

zdrajczyciel +81

wscieklykabanos +307
#polskiedrogi Historia z happy endem.
Na porcie Świecko policjanci chcieli zatrzymać do kontroli białe BMW. Pomimo tego, że mundurowi użyli sygnałów świetlnych i dźwiękowych kierowca osobówki nie zatrzymał się i zaczął uciekać w kierunku Słubic.
Policjanci podjęli za nim pościg. Na skrzyżowaniu ulic Daszyńskiego z Reja w Słubicach mężczyzna uderzył w jeden z budynków. Mimo reanimacji nie udało się mężczyzny uratować.
#wypadki #slubice
Na porcie Świecko policjanci chcieli zatrzymać do kontroli białe BMW. Pomimo tego, że mundurowi użyli sygnałów świetlnych i dźwiękowych kierowca osobówki nie zatrzymał się i zaczął uciekać w kierunku Słubic.
Policjanci podjęli za nim pościg. Na skrzyżowaniu ulic Daszyńskiego z Reja w Słubicach mężczyzna uderzył w jeden z budynków. Mimo reanimacji nie udało się mężczyzny uratować.
#wypadki #slubice
źródło: G4NkQ9OWsAAuXYn
Pobierz

Przygotujcie projekt graficzny (nawet na kartce papieru) takiego odznaczenia i wybierzcie dla niego nazwę oraz opis, a chętnie Wam takie przygotujemy. Nad przyznawaniem odznaczeń czuwa organizator akcji, dlatego też będziemy musieli poznać warunki przyznawania odznaczenia osobom biorącym udział w akcji, oraz listę osób, które odznaczymy.
Pozdrawiamy
Dział Pomocy
Wykop.pl "
Co o tym sądzicie?
#barylkakrwi #osiagniecia
Myślę, że nadanie odznaki powinno się odbywać trybem:
1. Po każdej baryłce generujemy kodem statystyki dokładnie sprawdzając czy coś nie zostało pominięte (tj kod musi mieć opcję wpisania wyjątku, np. pominięcia jakiegoś postu z uwagi na
#wykop #barylkakrwi #osiagniecia
Ja bym raczej zrobił: startowa, 2L, 4.5L, 7L, 9.5L - nawet biorąc pod uwagę płytkowców to najszybciej jak sie da to zdobyć to w 19 mc zakładając warunki idealne.
W praktyce najszybciej nabija się płytkami bo można uzyskać 6L/rok (karencja 4tyg gdzie każda donacja to 500ml).
źródło: comment_gkJLcVQrVyriLpoxb5MsRKYCemiBQ7ex.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
#barylkakrwi
#barylkakrwi
"Witam, od nas jest taka propozycja. 4 odznaki, zależnie od ilości oddanego płynu:
1. dla każdego kto oddał choć raz w barylkakrwi
2.
Odświeżam wątek, bowiem przygotowałem już szczegółową listę osób, wraz z ilościami krwi jakie oddały. Nie chce tutaj jej upubliczniać, bowiem wraz z Dreszczyk pracujemy nad infografiką podsumowującą, natomiast mogę ją przekazać odpowiedniej osobie (@Aleoledacfaraddadf ?), która przekaże to administracji.
Z kolei jeżeli chodzi o wygląd odznaczeń, to wg mnie mogą być http://imgur.com/a/57FXU