Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +645
Jeden z najbardziej irytujących gatunków człowieka xD Zapytasz takiego:
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
źródło: FD5DCB43-BE11-4459-B948-40F5AF80F50F
Pobierz
runnerrunner +3
Dotychczas używałem Yanosika wiadomo, z wzg na ostrzeżenia o suszarkach i fotoradarach. Mam jednak wrażenie, że mapy google są dokładniejsze i jakoś ogólnie lepiej ogarniają sytuację na drogach.
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
źródło: temp_file3046532179996608092
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@mial85: I tak przy okazji pół świata rzuciło się do amerykańskiej zbrojeniówki na zakupy. I tak przypadkiem USA stało się największym eksporterem gazu LNG do Europy. USA w ostatecznym rozrachunku wyjdzie na bardzo dużym plusie z całej tej wojny. Zbrojeniówka dostanie kopa podobnie jak cały amerykański eksport.
@Koniasz: Putin "geniusz szachów 3D" tego nie przewidział?
@dzangyl: Ranking eksporterów uzbrojenia.
3.Francja
@dzangyl: Ale co niby ma zbrojeniówka do tego że niemiecki rząd się ociąga z wysłaniem czegoś ? I też nie daj się ogłupić pisowskiej propagandzie że Niemcy nie wysyłają nic na Ukrainę. Tu masz artykuł na wiki. Polska pomoc poza ciężkim sprzętem wypada dosyć marnie.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_foreign_aid_to_Ukraine_during_the_Russo-Ukrainian_War#G
@Al-3_x: Gdyby Europa była uzbrojona i zwalczała Rosję, zamiast ją karmić i patrzeć przez palce na wszystkie wybryki, to pomoc USA byłaby niepotrzebna. Pretensje proszę kierować do Berlina i Paryża.
@Naqviator: Sam ciężki sprzęt nie walczy. Walczą całe siły zbrojne. Bez wyposażenie indywidualnego żołnierzy już dawno byłoby po wojnie. Teraz brakuje tylko ciężkiego sprzętu. Wcześniej brakowało wszystkiego. Ukraina dostała kilkadziesiąt tysięcy ręcznych wyrzutni przeciwpancernych. To nie miało znaczenia ?
@Naqviator: Absurdalne to jest ciągłe szczekanie na Niemcy przez PIS. Który igra z naszym bezpieczeństwem i zdecydowanie bardziej uderza w solidarność zachodu niż Rosja. Sprawa z patriotami dobitnie pokazała że PIS robi politykę na bezpieczeństwie Polski.
@dzangyl: Przecież nie pisałem o Tobie tylko o urzędniku amerykańskiej administracji.