Aktywne Wpisy

Kuzguwu +62
Narzędzia, które każdy majsterkowicz powinien posiadać (konkretne marki i modele), ja zaczynam:
Knipex Cobra
#glupiewykopowezabawy #majsterkowanie #warsztat #narzedzia
Knipex Cobra
#glupiewykopowezabawy #majsterkowanie #warsztat #narzedzia

źródło: Knipex-87-01-180-water-pump-pliers-Cobra-180mm-42m
Pobierz
runnerrunner +38
To wręcz fascynujące, że połowa planety przerywa swoje zajęcia, by celebrować rzekome narodziny bohatera jednej z najbardziej nieprawdopodobnych opowieści w dziejach ludzkości. Dorośli, wykształceni ludzie, którzy na co dzień operują rozumem i logiką, nagle z uśmiechem na twarzy oddają się masowemu rytuałowi opartemu na starożytnych mitach.
Rozum i nauka zostają elegancko odstawione na bok – tuż obok bałwanka z waty i lampionów na choince. A wszystko po to, by świętować cud narodzin,
Rozum i nauka zostają elegancko odstawione na bok – tuż obok bałwanka z waty i lampionów na choince. A wszystko po to, by świętować cud narodzin,
1. Czy jest coś takiego w miarę podręcznego gdzie mogę odhaczać wszystkie zdobyte szczyty? Gdzie wpisuje się date, szczyt, wysokość i tak dalej? Zależy mi żeby było to coś estetycznego i albo w wersji książkowej albo do powieszenia na lodowce/tablicy ( ͡° ͜ʖ ͡°) #podroze #podrozujzwykopem
2. Po Nowym Roku planuję kupić materiałowe gumy oporowe. Aktualnie używam gumowych, ale ta z najmocniejszym oporem nie jest az taka wymagająca, a ostatnio usłyszałam, że gumy materiałowe to hardcore. Ktoś coś poleca albo się zgadza lub to neguje? XD #trening #silownia
#pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
@cytmirka: kartka papieru z narysowaną tabelą
Komentarz usunięty przez autora
Są różne książeczki typu korona gór Polski, Diadem Polskich Gór itp, albo mapy zdrapki różnych pasm. Ale jeśli to mają być różne nieokreślone szczyty to GOT PTTK, albo ogarnięta tabelka na kompie i wydrukowana :P
@cytmirka: a co byś chciała dokładniej?
Wolne ciężary lepsze, ale gumy to fajny dodatek według mnie