Aktywne Wpisy
ziomus13 +993
Wczoraj córa 7lvl chciała siedzieć w domu. Wyciągnąłem ją siłą na spacer, razem z 0,5 rocznym latoroslem. Bez żony, bo zabrała się za porządki. Zabrałem ją najpierw do lasu, gdzie widziała sarny i mnóstwo ślimaków. Później na łąkę, gdzie ogladala sobie krowy. Na koniec na stację i pojechaliśmy sobie pociągiem. Połaziliśmy po mieście i po 1h pociągiem powrotnym wróciliśmy. Całość trwała 3,5h. Córa stwierdziła że to był cudownie spędzony czas. Nie sądziła,

nobody_here +470
Święty grall odnaleziony w czeluściach szafki to teraz szykują się #tosty przez miesiąc
źródło: temp_file445917289769121710
Pobierz

Podobnie Amouage Epic, kiedyś podobno pachniał spoconym wielbłądem, a teraz jest to bajunia, zapach elegancji i czystości.
@Kexu Ja też tak uważam i często się psikam. W zasadzie niemal tylko tym. Dla mnie taki zioła i cytrusy. I jak czytałem, że to chemia do kibli, to kpiłem, ale...
...byłem w ubiegłym miesiącu w tanim motelu na Ukrainie. Wychodzimy rano i żona mnie woła na klatkę schodową w tymże przybytku. Wchodzę i słowo daję, czuję Kourosa. Całe półpiętro na
@Halbr: no mam 2020 i to dokladnie opisuje tego gagatka. A co do tego ze ukradli profil zapachowy do jakichs rzeczy to normalka. Trafilem w jednym barze na ananasowe wkladki do pisuarow ktore walily aventusem, albo odswiezacze pachnace sauvage edt wiec kazdy popularny zapach to czeka XD
@eric2kretek: Dostałem świeżutki batch z 10.2022 - cywetu i miodu, czyli dwóch głównych nut wymienionych na fragrze, nie wyczuwa wcale. W otwarciu jest aldehyd, trochę mchu dębowego i skóry (takiej w stylu Montany Black), ale to niuanse, ogólnie jest to mydło.
@Milburn: miałem to napisać
Analizując później swoje doznania, doszedłem do wniosku, że to piżmo