Aktywne Wpisy
Kopyto96 +545
Nie ma gorszego trendu w XXI wieku, niż traktowanie psów jak dzieci. Kiedyś pies też był uważany za członka rodziny, ale jednak ludzie mieli świadomość, że to jest pies. Dzisiaj uczłowieczanie psów to najgorszy rak, jaki można zaobserwować.
Ludzie spędzali szczęśliwe chwile ze swoimi pociechami na spacerach i wypadach za miasto, kiedy te uwaliły się całe w błocie i pokaleczyły od krzaków, a dzisiaj psórka musi buciki mieć, żeby jej się łapki
Ludzie spędzali szczęśliwe chwile ze swoimi pociechami na spacerach i wypadach za miasto, kiedy te uwaliły się całe w błocie i pokaleczyły od krzaków, a dzisiaj psórka musi buciki mieć, żeby jej się łapki
albo_wutka_albo_buk +509
#paczkomaty #zakupy
@PaulVale: A po co miałbyś o tym myśleć skoro nie pracujesz nad rozwijaniem aplikacji Inposta? ¯\_(ツ)_/¯
@Promilus: Super pomysł!! ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czesto wiedziałbym też czy jak zaparkuję auto trochę dalej to dam radę donieść paczkę bez przeszkód. Nie sprawdzam wagi kazdej rzeczy którą zamawiam. Nie wiem czy sprzęt agd czy rtv wazy 10
@nophp: trochę opa rozumiem, bo zdarza się tak, że odbieram 4 paczki na raz albo w ciahu tygodnia z 10
W sensie - to nie mój problem, bo ja do paczkomatu muszę poginać do sąsiedniej miejscowości, więc zawsze autem, ale się domyślam xd
Ja OPa doskonale rozumiem, jak ostatnio przyszlo mi 10 paczek do paczkomatu to zastanawiałem się czy jechać autem po to.
@Promilus: + dla ciebie o opie. Znając InPost oni pewnie już o tym kminią
@troglodyta_erudyta: Kiedyś kupiłem w sklepie (nie od osoby prywatnej) dysk SSD 2,5" a przyszedł w kartonie, w którym zmieściłbym obudowę do PC. Po co? Nie wiem.
ale jebitny paczkomat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie najprościej sprawdzić od którego nadawcy dostałeś i tyle.
Tak samo jak zamawiam dla siebie do paczkomatu to mogliby podawać, choćby w apce, byłoby wygodniej jak mam pozamawianych 10 przesyłek i nie pamiętam która jak duża może być
O jak prychłem