Wpis z mikrobloga

Przed wezwaniem do wojo:
- My już ubrani
- NATO ARTICLE 5
- Jazda z kacapami
- #russiahateclub
- szkopy boją sie eskalacji!
- Niech to już #!$%@?

Po wezweniu:
- Ja już ubrany uciekam
- Literalnie faszyzm i niewolnictwo
- Jak zmienić kategorie na E?
- Nie będe ginął za pisoriów
- Wojsko zniszczy mi życie chlip chlip

Top beka z wykopków. #ukraina #bekazpodludzi #bekazlewactwa
wonziu1 - Przed wezwaniem do wojo:
- My już ubrani
- NATO ARTICLE 5
- Jazda z kaca...

źródło: comment_1669900535ZTQx9MhHbReqp8KAaDQ3jA.jpg

Pobierz
  • 78
@wonziu1: zapomniałeś tylko że piszesz o Polsce będącej w NATO posiadającym ponad 2000000 zawodowych żołnierzy a nie swojej rosji która wysyła na front ludzi bez przeszkolenia, my w cywilizowanych państwach płacimy podatki i utrzymujemy z nich wojsko które jest od tego aby walczyć na wojnie,kiedyś może i wy się tego nauczycie
Vadim dlaczego nigdzie się nie chwalisz że jesteś orkiem? Wstyd?
t;dr: mieszkając w jakimś kraju akceptujesz jego prawo

@Filipterka25: Co najwyżej, możesz być zmuszony przez aktualnie okupujące państwo do jego przestrzegania lub zostaniesz ukarany ze jego nieprzestrzeganie. Nie jest to w żaden sposób tożsame z akceptacją.

najgorszym

@Filipterka25: Akurat poziom bandytyzmu zależy od okupującego dane terytorium państwa. Czasem jest to "tylko" więzienie.
@wonziu1: możliwe, że ludzie w domyśle spodziewają się jednak interwencji profesjonalnej armii największego sojuszu militarnego używającego sprzętu będącego arcydziełami technologii militarnej, a nie wyciągania zza biurek Areczków żeby ich przez miesiąc czy trzy przewlec po poligonie i wrzucić do okopu - ale pewnie się mylę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@van-der-staas: Nawet ci się nie chce przyznać do błędu. Ścieżki w systemie zawsze zostają w języku oryginalnym, więc autora tamtego fejka mocno wyobraźnia poniosła. Gorzej że tyle osób to kupiło, pomimo komentarzy osób które znają się na komputerach bardziej niż granie w csa XD

Dobrze że go nie poniosła wyobraźnia i dysku C:\ nie przetłumaczył na Ц:\ xD zeresztą i tak byś to kupił mapecie
wonziu1 - @van-der-staas: Nawet ci się nie chce przyznać do błędu. Ścieżki w systemie...

źródło: comment_1669923472Yt7TgKDIIj13iWlBLtzYDi.jpg

Pobierz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@wonziu1: ja się na komputerach nie znam. Tym bardziej ruskich. Widzę świeże konto zwalczające ukraińską propagandę i kompromitujące się próbując śmiać się z Polaków używając do tego nie do końca poprawnej polszczyzny.
xD