Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +85
Trochę się zastanawiałam, czy opisać tu swoje traumy, ale zdecydowałam, póki co, że to zrobię. Chociaż nie sądzę, żebyście byli dobrym audytorium. Będzie długie.
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
#twitter
#bekazpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
@AstonMilkshake: czyli ceny rosną wolniej, by ceny zaczeły maleć potrzebna jest deflacja
@stefan_pmp: XD
W piekarni obok mnie chleb kosztuje aktualnie od 10 zł (najtańszy) do 15 zł (najdroższy) za bochenek. Ale ostatnio mówili że to już chyba koniec podwyżek XD
A, dla porównania (żeby nie było że jakaś ę ą piekarnia) rok temu chleb kosztował od 4 do 7 zł.
@CheSlaw: #!$%@? gdzie ty mieszkasz? Na Trafalgar Square?
Nie wiem, idź do żabki po chleb, tam jest tańszy.
W Lidlu dostaniesz wieloziarnisty za niecałe 4 zł, a zwykły baltonowski za 2,69. Nie dziękuj.
@slawek89: @CheSlaw: jak to jest być ignorantem i jeszcze się tym pucować?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://oskroba.pl/kraina-chleba/fakty-i-mity/pieczywo-mrozone-jest-niezdrowe
@CheSlaw: To jest jakaś piekarnia ę ą, bo normalnie chleb tyle nie kosztuje. Rok temu to się rzadko spotykało chleb za 7 zł.
Liczysz na to że producent napisze złe słowo o swoim produkcie na swojej stronie internetowej?
@not_me: 4 zł za prawdziwy chleb na zakwasie to też dużo było?
Proszę daj linka z jakiejś poważnej strony z kontrargumentem.