Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Powiedzcie mi czy to urojenia przegrywoidalne?
Na szybko, fake-normie here, lvl 34, zerowa samoocena, zakolak wszędzie w czapce. Brak umiejętności nawiązywania przypadkowych kontaktów.
Jedyne miejsce publiczne do którego wychodzę bez przymusu to siłownia, będzie już tak ponad 10 lat.

Moim sztandarowym n-----------m jest brak umiejętności utrzymania kontaktu wzrokowego pomimo chęci, co w konsekwencji prowadzi do tego że ludzie czują się ignorowani. Kontakt wzrokowy jest podstawą podstaw przy jakiejkolwiek interakcji. Dziewczyny nie cierpią być ignorowane, oj nie cierpią, niezależnie od szerokości geograficznej i narodowości. Zmarnowałem co najmniej 7 interakcji z ponadprzeciętnymi pannami w ostatnim czasie, czego bardzo żałuję. Doświadczenie zebrane głównie za granicą.

Tutaj moje urojenia i obserwacje podpowiadają mi że jeżeli nie wykona się żadnego kroku od razu (czyt.zagadanie), to później można robić cuda na kiju i się tego nie odkręci.
Dzięki mojej niskiej samoocenie, w momencie gdy laska mnie obcina wzorkiem, wmawiam sobie że pewnie mi się tylko wydaje, a jak zaczyna się kręcić obok, to że to przypadek.
Takie sytuacje powtarzają się czesto, oczywiście gdy jest już za późno wtedy się orientuję że jednak chodziło o mnie.
Możliwe że wyglądam jakbym się czuł ponad wszystkimi, a inni nie są mnie warci.
Ja się ich chyba poprostu boję.
Zaniedbania za małolata i suma życiowy doświadczeń, powoduję u mnie coraz większą frustrację życiową i nihilizm. Chciałbym żeby istnial reset mózgu.
W jaki sposób mogę popracować nad sobą i zmienić błędne przekonania?
#przegryw #przegrywpo30tce

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #638766da4bf3873caced23d6
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Powiedzcie mi czy to urojenia przeg...

źródło: comment_16698243634uOKKoZBMiJzUaazXWYoda.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach