Aktywne Wpisy
Maurelius +420
Polak nie wierzy. Polak wierzy, że 4-dniowy tydzień pracy zawali gospodarkę, licytuje się z innymi przedstawicielami swojej robotniczej klasy społecznej kto ma większy z-------l w życiu i prześciga się z innymi w lizaniu butów wiecznie poszkodowanym pciembiorcom.
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
makamele +23
Rozwala mnie to jak millenialsom ciezko przyznac, ze mieli latwiej w budowaniu majatku od GenZ
"Chlip chlip, no ja skonczylem liceum i praca za 8zl, a teraz to minimalna 4k" (XD)
"Chlip, chlip, no wy mlodzi nie wiecie jakie zarobki gowniane byly, dopiero dwa lata po studiach kupilismy sobie 50m2 na kredyt, trzeba bylo 20k zl uzbierac na wklad wlasny"
Mlodych
"Chlip chlip, no ja skonczylem liceum i praca za 8zl, a teraz to minimalna 4k" (XD)
"Chlip, chlip, no wy mlodzi nie wiecie jakie zarobki gowniane byly, dopiero dwa lata po studiach kupilismy sobie 50m2 na kredyt, trzeba bylo 20k zl uzbierac na wklad wlasny"
Mlodych
Powiedzcie mi czy to urojenia przegrywoidalne?
Na szybko, fake-normie here, lvl 34, zerowa samoocena, zakolak wszędzie w czapce. Brak umiejętności nawiązywania przypadkowych kontaktów.
Jedyne miejsce publiczne do którego wychodzę bez przymusu to siłownia, będzie już tak ponad 10 lat.
Moim sztandarowym n-----------m jest brak umiejętności utrzymania kontaktu wzrokowego pomimo chęci, co w konsekwencji prowadzi do tego że ludzie czują się ignorowani. Kontakt wzrokowy jest podstawą podstaw przy jakiejkolwiek interakcji. Dziewczyny nie cierpią być ignorowane, oj nie cierpią, niezależnie od szerokości geograficznej i narodowości. Zmarnowałem co najmniej 7 interakcji z ponadprzeciętnymi pannami w ostatnim czasie, czego bardzo żałuję. Doświadczenie zebrane głównie za granicą.
Tutaj moje urojenia i obserwacje podpowiadają mi że jeżeli nie wykona się żadnego kroku od razu (czyt.zagadanie), to później można robić cuda na kiju i się tego nie odkręci.
Dzięki mojej niskiej samoocenie, w momencie gdy laska mnie obcina wzorkiem, wmawiam sobie że pewnie mi się tylko wydaje, a jak zaczyna się kręcić obok, to że to przypadek.
Takie sytuacje powtarzają się czesto, oczywiście gdy jest już za późno wtedy się orientuję że jednak chodziło o mnie.
Możliwe że wyglądam jakbym się czuł ponad wszystkimi, a inni nie są mnie warci.
Ja się ich chyba poprostu boję.
Zaniedbania za małolata i suma życiowy doświadczeń, powoduję u mnie coraz większą frustrację życiową i nihilizm. Chciałbym żeby istnial reset mózgu.
W jaki sposób mogę popracować nad sobą i zmienić błędne przekonania?
#przegryw #przegrywpo30tce
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #638766da4bf3873caced23d6
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Ja nigdy nie widzialem, ale to pewnie dlatego że nie mam żadnej atencji ( ͡° ʖ̯ ͡°)
---
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri
---
Zaakceptował: karmelkowa