Aktywne Wpisy
mateuszmozol +18
#informatyka #facebook #socialmedia #gownowpis #niebieskiepaski #rozowepaski #haker #programista15k
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
Frwrd05 +178
Baba pojechała z szampanem i kamerzystą odbierać Cuprę w leasingu xD
https://www.instagram.com/reel/Cu2FTLTIXHX/?igsh=dGxpZW9jZHR3NXlh
#frajerzyzmlm
https://www.instagram.com/reel/Cu2FTLTIXHX/?igsh=dGxpZW9jZHR3NXlh
#frajerzyzmlm
Dziś w wieku 28 lat uświadomiłem sobie, że facet nie może mieć problemów w życiu.
Miałem 4 związki
1. Laska dała dupy na boku - nie ma o czym pisać
2. Laska dała dupy na boku - nie ma o czym pisać
3. Byłem z dziewczyną 4 lata. Zmarł jej tata i mama w czasie naszego związku. Ale byłem przy niej mimo, że 90% mojego czasu to było pocieszanie i pomaganie jej. Oczywiście jak udało się jej wyjść z solą po 3 latach nastał mój okres. 2 miesiące nie mogłem sobie prowadzić z chorobą bliskiej mi osoby i rozowodem rodziców. Złapała mnie typowa depresja i leżenie całymi dniami. 0 jakiegokolwiek wsparcia. Tylko narzekanie. Potem separacja na miesiąc i rozstanie. Po miesiącu znalazła nowego.
4. Związek mój obecny. Jak poznałem dziewczynę była wrakiem. Przez 3.5 roku wyprowadzałem ją na prostą. Pomogłem jej we wszystkim. Pomogłem z pracą, studiami, wyprowadzka. Sama wyznała, że to najlepszy okres jej życia. Przyszły u mnie problemy z pracą. Depresja wrociła. Nie radzę sobie z życiem. 2 miesiące i mówi mi, że już prawie nic nie czuje. Związek zbliża się do końca jeżeli szybko tego nie ogarnę i nie zamknę uczuć w sobie. Nic do nie mnie pisze, gada z obcymi typami o 4 nad ranem. Powód? Zmieniłeś się, nie jesteś już taki jak kiedyś xD
Wniosek - nie można pokazywać słabości. Lepiej od razu się #!$%@?ć
#zwiazki #logikarozowychpaskow
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #638660ed4bf3873caced02a1
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Zmodyfikuj na : Wniosek - nie można pokazywać słabości. Lepiej od początku mieć na kobietę #!$%@?.
Płatność 250zl przy recepcji najlepiej gotówką.Zamykam.
@V3ntu: ale przecież OP napisał:
@bezbekpol: a racja nie doczytałem, dzięki. No to sprawa jasna. Gdzie tutaj oni widzą przyciąganie lasek z problemami. Moja poprzednia kobieta może nie była w tak skrajniej sytuacji, że straciła wszystkich opiekunów ale straciła ojca. Nie był najlepszym człowiekiem ale bardzo to przeżyła. Według wykopków powinienem powiedzieć nara i ją zostawić na lodzie. To powiedzonka dla waszych partnerek, uważajcie tylko na teściów xd
Nie warto być dobrym dla panien. Te historie, że je wyciągnąłeś z dołka... Been there, done that. Ha tfu.
@Cozzie: ach, klasyka xD i oczywiście to nie dlatego, że byłeś w dołku, ale akurat w tym momencie się odkochała/stwierdziła że jednak nigdy nie kochała xDDD
@V3ntu: bardzo proste, cytat : "Jak poznałem dziewczynę była wrakiem. Przez 3.5 roku wyprowadzałem ją na prostą"
3.5 roku #!$%@?ł myśląc że inwestuje a potem ma pretensje i oczekiwania na wdzięczność, i co jeszcze? reklamację składa?
gdzie tu partnerstwo? na coś takiego pisze się tylko desperat i misjonarz.
OP wyraźnie pisze o tym, że jego depresyjne stany były chwilowe i sam z nich wychodził. Totalnie nie rozumiem Twojej wypowiedzi w kontekście całej historii i do czego
też