Aktywne Wpisy

restofme +720
Napisałem ten komentarz pod znaleziskiem 44-latek spędził niemal dobę na SOR-ze. Był po udarze i trafił na laryngologię.
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,

daeun +114
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
źródło: temp_file2653635524481855561
Pobierz

#linux
Suse dostałem za darmo xD
Bo się trochę gubię
Ponad 5 płyt w jednym pudełku + kilku stronicowa instrukcja
nawet nie pamiętam czym filmowałem xD
@Rad-X: Zastanawiam sie czy ci odpisać na serio czy nie, więc ci odpiszę na pół serio: ciężko by linuksowiec się jarał produkcie na płycie jak linuks jest systemem internetowym. Pewnie w momencie wypuszczenia tego na płycie już było nieaktualne xD
@aptitude: całe repo na płytach
edit,
O ale instrukcje konkretne
@Kryspin013: nie do końca, na płytach dostajesz tylko płatne programy, co sprawia, że dystrybucja staje się płatna, a resztę możesz za darmo doinstalować
Ale nie pamiętam czym nagrywałem, hmmmm
@robekk1978: @robekk1978: Zarobiłem na tym całe $0! Ładnie co nie :)
openSUSE używałem przez jakiś czas na desktopie. Fajny system, YAST to super sprawa, bo bardzo dużo rzeczy można ogarnąć graficznie. Później przeszedłem na Fedorę i tak już zostałem.
@nostalgiwolf: nawet nie pamiętam czym to nagrywałem xD