Wpis z mikrobloga

p------e jest neetowanie. Wstałem dzisiaj o 14-nastej, ciężko się odróżnia dni który mamy, wcześniej to w weekend szybko trzeba ogarniać bo w poniedziałek do roboty. Teraz to w sumie mogę zrobić to jutro, pojutrze itp.
#neet
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mr_3nKi_: też zazdrościłem takim ludziom, jak jestem w ich skórze to współczuje. Teraz muszę zawracać uwagę na co wydaję, ile wydaje. Chodzenie na rozmowy, wysyłanie CV, nie wiadomo kiedy znajde robote bo kryzys
  • Odpowiedz
@Smieciowy-kitku: nom, wczoraj sobie uświadomiłem że się powoli przyzwyczajam że tak wygląda mój dzień. To w ogóle jest straszne. Przyzwyczajasz się że nie masz obowiązków, wstajesz o której chcesz, pierwsze co to otwierasz lapka i przeglądasz neta. Przyzwyczajasz się,że nie masz obowiązków itp. P--------e
  • Odpowiedz
@NoToTenTego: No i ile masz tego hajsu? Ja wraz z opłacaniem czynszu opłat i jedzenia neetowalem 3 lata za 20k + jeszcze opłacalłem leki i psychiatrę. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Od czasów, kiedy covid sie zaczał, czyli styczen 2020.
Od grudnia jednak wracam do pracy. Naucz się szanować pieniądze i żyć ascetycznie, caly dzien kąkuter i elo wtedy hajs nie ucieka. No ale teraz inflacja z--------a
  • Odpowiedz
@Glikol_Propylenowy: 5 stówek na miesiąc? Tania ta piwnicy. Gdybym miał dziś startować od zera i miał w łapie 20 koła i tak rok luźnego czasu to te 20k zainwestowałbym mając zwrot tej kwoty co miesiąc. Ty się chwalisz, że przepierdziałeś w taboret u matki 20 tysięcy cebulionów w 3 lata żyjąc jak biedak.
  • Odpowiedz
@Glikol_Propylenowy: wypad, ale z tą listą to mnie zasmuciłeś, jak mogłeś, nie zasnę. Mógłbyś chociaż pozwolić sobie wysłać tubkę maści na pieczenie. Skoczyłbym i kupił specjalnie dla Ciebie. Nie pozdrawiam, żegnam czule :D
  • Odpowiedz