Aktywne Wpisy
grand_khavatari +54
#tlou #thelastofus #bekazlewactwa
Myśle, że prawie nikt normalny nie ma problemu o wzmiance na temat orientacji bohaterów, ale wypełnić 80% odcinka historią o mniejszości seksualnej to już przesada, nie po to fani siadają do telewizorów, żeby oglądać przez 80% czasu odcinka wątek stworzony bez większego celu jeśli chodzi o fabułe serialu
Myśle, że prawie nikt normalny nie ma problemu o wzmiance na temat orientacji bohaterów, ale wypełnić 80% odcinka historią o mniejszości seksualnej to już przesada, nie po to fani siadają do telewizorów, żeby oglądać przez 80% czasu odcinka wątek stworzony bez większego celu jeśli chodzi o fabułe serialu

SaintWykopek +10
STARE chłopisko, niech ktoś zatrzyma tę karuzele.

#gry #battlefield
Ostatnio zachwyciła mnie gierka Battlebit Remastered, która jeszcze jest w developmnecie ale regularnie przeprowadzane są otwarte, darmowe testy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polecam zagrać za free w najbliższą sobotę i samemu się przekonać
https://www.youtube.com/watch?v=OihbwtrWnE8
discord. gg/battlebit
Jeszcze ten system raportowania jest totalnie debilny i za haksy nie zgłosisz ale za obraźliwy profil już tak, a nawet jak się uda wrzucić zgłoszenie to i tak nie dostanie bana. Gdzieś na reddicie mi mignęło że gość
Proponuję grać w BF4. Tam masz BF4DB, Battlefield Agency plus w normalnych godzinach gry serwery są przeważnie obstawione adminami.
Komentarz usunięty przez moderatora
Na początku wygląda to bardzo źle, jeśli chodzi o setting, ale gdy już się człowiek przyzwyczai to jest przyjemnie.
Warto najpierw poczytać jakie perki dają poszczególni specjaliści i grać tym który się podoba. Battle passa można zignorować, bo to głównie kosmetyka.
Spokojnie, trafisz na kogoś takiego jak ja, kto widzi takich ułomów, zostaniesz nagrany i tyle z twojego konta ;)