Wpis z mikrobloga

Chcesz sobie obejrzeć skróty z meczów na YouTube, wpisujesz odpowiednią nazwę, wchodzisz w film, a tam gościu gra w fifę wyżej wymienionymi drużynami. Co Ci ludzie mają w głowach?
#mecz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Marcinnx: no ta, 100x więcej warta niż NFL czy NBA XD sprawdź sobie listę 20 najbogatszych klubów na świecie np

Te ligi same wrzucają HL, a nawet jeśli nie (np nba) to jest multum kont które to robią i nie są blokowane, bo jankesy rozumieją, że to im pomaga w boostowaniu popularności.
  • Odpowiedz
  • 0
@Marcinnx: znaczy NFL (najwięcej warta liga świata), MLB (trzecia najwięcej warta liga świata) robią błąd, wrzucając Full HL zaraz po. Każdym meczu (ew + pełna końcówka), bo tracą przsz to hajs.
No to napisz im., że są. Głupi i nie powinni nic wrzucac, bo tracą dziesiątki milionów ;)
  • Odpowiedz
@Lohengrin: ale ja nie mówię, że to źle xDDD
Szczególnie jeśli sami wrzucają, to bardzo dobrze, bo mają dodatkowe wyświetlenia i zyski z reklam ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z resztą na TVP Sport też masz chwilę po meczu skrót wrzucony, bramki chwilę po strzeleniu, a nawet cały mecz.. o dodatkowych treściach jak wywiady itp już nie wspominając...

Poza tym uważam, że dla samego FIFA takie
Marcinnx - @Lohengrin: ale ja nie mówię, że to źle xDDD
Szczególnie jeśli sami wrzuc...

źródło: comment_1669551946ZEq8KuUuBBLyoy1jlYpLYL.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Marcinnx: Ok, przekonales mnie. Nie mam pretensji do samej FIFA/UEFA.
Ale czemu Premier, LaLiga, osobiście nie organizuje takich HL? To jednak przyszłość, nie ma co się oszukiwać, ludzie obejrzą kilka spotkan ale obecność HL, Best playsow, w oficjalnym źródle może podtrzymać zainteresowanie.
Czemu tego nie robią?
Pytam bez sarkazmu, bo średnio to kminie (chyba że szzystno się rozgrywa o prawa należące do FIFA/UEFA/
  • Odpowiedz
  • 0
@Marcinnx: aha, czyli mam zakładać konta dla każdego z klubów żeby sobie HL obejrzeć xd
I ty nie widzisz tu problemu, dysonansu?
W takiej NFL (tak, powtórzę się, najbardziej dochodowej lidze profesjonalnej na świecie) ledwo się mecz zakonczy, a każdy z panelu YT ma dostęp do full HL z męczy, dodatkowo pojedynczych akcjj, wywiadów i ew całej końcówki trwającej 30min+.
To jest nowoczesne podejście do kibica.
A nie, że ja
  • Odpowiedz