@Yahoo_: Zawsze możesz próbować wieczorami. Gdzieś na wykopie na pewno ktoś się kręci, w razie pytań rzucaj konkretne pytania. Nie ptyaj wcześniej czy ktoś się zna na C#, bo na takie zaczepki z reguły nikt nie odpowiada ;P A nuż się uda. Ja osobiście nie znam tego, to windowsowe technologie, bleh :P
Ale ja nie mam konkretnych pytań :). A jakbym miał to i tak bym nie mógł zdradzić:(. Bardziej liczyłem na jakieś wyzwania:).
Tak mnie natchnęło, bo jestem pijany, a sam piszę w tym języku. A na wykopie tagu żadnego nie ma :(. Może faktycznie dałem debilną treść ale generalnie zastanawiam, się czy są tu ludzie zainteresowani tym językiem.
Pozytywny Sutener jest już zajęty przez bułę ale przydałaby się nowa ksywka dla talerzyka ćpanculi. To powiecie na marzący sutener czy rozmarzony sutener albo uśmiechnięty sutener? Piszcie swoje sugestie i jutro zrobimy ankietkę na nową ksywkę dla talerzyka #famemma #primemma
Takim tagiem? bo albo przegapiłem, ale akurat ta technologia nie cieszy się u nas popularnością :)
#programowanie
Dlatego pytam, bo ja siedzę w tej technologii i głupi, więc może mądrzejszych znajdę :P
Ale ja nie mam konkretnych pytań :). A jakbym miał to i tak bym nie mógł zdradzić:(. Bardziej liczyłem na jakieś wyzwania:).
Tak mnie natchnęło, bo jestem pijany, a sam piszę w tym języku. A na wykopie tagu żadnego nie ma :(. Może faktycznie dałem debilną treść ale generalnie zastanawiam, się czy są tu ludzie zainteresowani tym językiem.
Pracuje dla MS i sprawdzam nastroje:P.
A tak serio to po prostu kwestia umowy.
A co kręcisz może jakiś projekt? #!$%@? z C# nauczę się czegoś innego (obiektowego) jak będzie trzeba :P.
No nic dzięki za radę :) . Jutro wrzucę zagadkę, to zawsze lepszy magnes :).