Aktywne Wpisy
ElenaRain +2
Co sprawiło, że się "odkochaliście" w swoich partnerach/partnerkach?
#randki #zwiazki #relacje #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#randki #zwiazki #relacje #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Szlachetny_Alchemik +134
Cześć. Jako że jest okres zaduszny chciałbym wspomnieć o naszych zmarłych użytkownikach których profile zostały z nami na zawsze.
Wypijmy za tych, którzy z nami nie śmieszkują.
Pokój im duszy. [*]
Ps. W komentarzu możecie powrzucać profile wykopków którzy zmarli, można jakiś wirtualny spacer po grobach zrobić.
Jedynie co mi aktualnie przychodzi do głowy to @Debil_Lesny
#1listopada #swietozmarlych #zaduszki #depresja #samobojstwo
Wypijmy za tych, którzy z nami nie śmieszkują.
Pokój im duszy. [*]
Ps. W komentarzu możecie powrzucać profile wykopków którzy zmarli, można jakiś wirtualny spacer po grobach zrobić.
Jedynie co mi aktualnie przychodzi do głowy to @Debil_Lesny
#1listopada #swietozmarlych #zaduszki #depresja #samobojstwo
#lego
Pomarańcz pod 911 czerwony dość?
wygląda na kawałek pomalowanego drewna przytwierdzonego do ściany na kołek, ale jak trzyma lego nie wiem. Osobiście bym chyba dodał kilka mocnych magnesów do samej podstawki, a drugie jakoś zmontował w samym lego, poświęcając kilka zapasowych klocków
@TymRazemNieBedeBordo: Te auta mają tak dobrą przyczepność, że po prostu je tam zaparkował ¯\_(ツ)_/¯
@Sawa_N_marS: aż mi się memy z Januszami handlu samochodami przypomniały. "panie guma i ręczny prima sort jak zem zaparkował na górce to nasa przyjechała sprawdzić jak to się trzyma" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Charlie_pl: @Strzalka: na tym zdjęciu tak wygląda. Jest ciemniejszy od samego modelu, ale tu faktycznie wygląda jak czerwień. Więcej zdjęć wcześniej wrzucałem.
@prsliwa: dzięki, jak malowałem ścianę to nawet mi przez myśl nie przeszło, że kiedyś tam zawisną modele za 6k zł :D
@kiecazpieca: dzięki, mnie też się spodobało jak to zobaczyłem