Wpis z mikrobloga

@iloneczka_195: ale dlaczego mściwa? Tak z czystej ciekawości pytam.
Przecież faktycznie mily nie był, ona to obejrzała teraz i miała prawo zdziwić się i oburzyć. "Szkoda, że nie wiedziałam" nie jest równoznaczne z tym, że "Gdybym wiedziała, pocięłabym Cię na plasterki, mimo że nie cierpię padliny" ;)
Nie wiedziała, więc była dla niego miła. Gdyby wiedziała - nie byłaby. Dużo osób zawiodło się na innych po obejrzeniu takich programów np. HP
@MajaF1 może nie mściwa, ale pamiętliwa na pewno. Ten program był kręcony jakoś półtora roku temu albo jeszcze wcześniej. Ale możliwe, że produkcja im kazała rozkręcać dramy na insta, żeby podbić oglądalność
@MajaF1: no mi by sie nie chciało robić afery na instagramie po czyms co wydarzylo sie 1,5 roku temu ale wiadomo zasiegi na pewno taka afera podbije.
A o tym, że Magda jest msciwa można osadzić nie tylko po tym poście ale również po jej zachowaniu w programie, jak przyjęła krytyke i co potem zrobiła
@iloneczka_195: ale w dalszym ciągu nie widzę afery po 1,5 roku :) Ona tylko wyrazila swoje zdanie. Nie było tu nic, do czego można się przyczepić. Żadnych krzyków, obelg, wykrzykników.
Mam momenty, że Magda jest ok, mam, że mnie wkurza. Ale rozumiem wyrażenie swojego zdania, widać, że zawiedzionego.
Ani mściwości, ani pamiętliwości tu nie widzę. Obejrzała, stwierdziła, tyle. Mogla czuć się niefajnie.