Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Murasame: Nawet załóżmy, że projektant się pomylił, ja dokonałem złych obliczeń, to w zasadzie co to obchodzi ekipę montującą? Po prostu mówią, tego i tego się nie da zmontować i tyle, a ja przecież i tak z góry ponoszę koszt.
  • Odpowiedz
@Senuyo: Oczywiście, że można. Byłem do tej pory przekonany, że najlepiej byłoby aby montaż wykonywała firma, która wchodzi w skład IKEA, ale widzę, że są z tym problemy.
  • Odpowiedz
@Murasame: Pewnie, że loteria. Masz 100% rację, jednak w wypadku, gdy coś spieprzą to wydaje mi się, że łatwiej coś ugrać od IKEA niż od firmy wujka Janka.
  • Odpowiedz
@Cesar: no tak, mówią, że się nie da... Ale jak Ty sobie to wyobrażasz? Pracowałeś kiedyś z ludźmi? W sensie, że oni byli klientami których obsługujesz? miałeś kontakt z sektorem usług? Kto przeszedł przez takie rzeczy w cyrku się nie śmieje... Jeden będzie się pieklił w mediach społecznościowych, drugi pisał pierdyliard reklamacji, trzeci się uprze i zrobi na fuszerkę i trytytki oraz będzie próbować udowadniać, że przecież się dało zmontować
  • Odpowiedz
@Cesar: W kwestii montażu kuchennego, koniecznym jest posiadanie projektu oznaczonego przez planistę jako "gotowy do sprzedaży". Plan można mieć stworzony przez siebie w planerze a status "gotowy do sprzedaży" uzyskać można na bezpłatnej konsultacji projektu, lecz bez tego nie umówi się montażu kuchni.
W przypadku montażu pokojowego, projekt potrzebny jest tylko do mebli modułowych jak np. BESTA czy PAX, ale ich planista nie musi weryfikować - wystarczy zaimportowany projekt do
  • Odpowiedz