Aktywne Wpisy
cmhqwidget +17
Odwrotna Familiada Sezon 2 cz. 5
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Zostaw plusika i wyślij linka do Odwrotnej do 10 znajomych albo zostaniesz w piwnicy przez kolejnych 10 lat.
W poprzednim odcinku
Nagroda publiczności dla @KarmelkowyKucyk za pytanie:
Jaka niepełnosprawność intelektualna, wymagana jest do pracy, jako moderator na wykopie?
Prawidłowe pytanie:
Kategorie wagowe w boksie
Wygrał/a: @Hatsune_Kitku
"kategorie wagowe
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Zostaw plusika i wyślij linka do Odwrotnej do 10 znajomych albo zostaniesz w piwnicy przez kolejnych 10 lat.
W poprzednim odcinku
Nagroda publiczności dla @KarmelkowyKucyk za pytanie:
Jaka niepełnosprawność intelektualna, wymagana jest do pracy, jako moderator na wykopie?
Prawidłowe pytanie:
Kategorie wagowe w boksie
Wygrał/a: @Hatsune_Kitku
"kategorie wagowe
Salomonthekrol +94
Utkwiłem w pętli kołchozowej. Nie da się z niej wyjść, poprostu budze sie rano i jestem w kołchozie i tak co dnia. niech mnie ktos stad zabierze
#pracbaza
#pracbaza
Ludzi już całkiem #!$%@?ło. Przyzwyczaili się do zmiany prawa, które robi z nich święte krowy na drodze.
Zima zaskoczyła drogowców, więc jechałem całe 32 km/h za tirem, który ograniczał mi widoczność. Tir przejechał przez przejście dla pieszych a czekająca na jego przejazd postanowiła wejść na nie tuż przed moją maską. Nie byłoby problemu, ale w warunkach zimowych abs zaczął swoją pierdzącą litanię i sobie sunąłem a panienka zamiast chociaż się zatrzymać, głowa do góry, oczy przed siebie i niech się dzieje wola nieba. Na szczęście udało się zatrzymać, ale kolejną taką akcję miał inny kierowca, kilka samochodów przede mną na całym odcinku mojej 4 kilometrowej drogi do pracbazy. Ten znowu odbijał na pas zieleni bo jechał 7 km/h szybciej.
To się naprawdę #!$%@? źle skończy. Nie wiem jak nasrane musiałbym mieć w głowie, żeby jako pieszy wbijać na zebrę tuż przed samochodem w takich warunkach, nie mówiąc już o zwykłym zatrzymaniu się przed przejściem.
@kuroszczur: albo było tuż przed maską albo było miejsce skoro się zatrzymałeś a na takie sytuacje to polecam zachować bezpieczny odstęp przed poprzedzającym pojazdem to majty będą czyste.
No oczywiście. Najlepiej niech każdy zachowa dystans 100 metrów, bo przecież kierwoca musi każdą sytuację przewidzieć.
@wuju84: Oglądam każdy odcinek wrzucany na wykop. Uwierz, że prawie wszystkie sytuacje, gdy ktoś stwarzał tam zagrożenie dla mnie są tak absurdalne, że łapię się za głowę.
Pieszy ma swiete prawo wbijać na pasy kiedy chce a Ty masz się dostosować bo w innym wypadku jesteś samochodziarzem i bandytą drogowym.
@Wygryw_z_wyboru nie piesi nie mają zawsze pierwszeństwa i nie mogą zawsze na przejście wejść, poczytaj o wtargnięciu lub dorób się prawa jazdy
Jakie są te tajniki?
rozgląda się,
kieruje się w stronę przejścia,
zwalnia
W zasadzie można uznać że zawsze ma pierwszeństwo bo chęć można wykazywać ma różne sposoby, a przy obecnych przepisach powodzenia z wybronieniem się