Aktywne Wpisy

MonazoPL +119
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
thorgoth +340
Tomasz Schuchardt po roli w Domu Dobrym Smarzowskiego spotkał się z ogromną falą hejtu.
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
źródło: 0111427209833992_n
Pobierz

On znalazł, przykładowo organizacja Poland Rocka i budowa siedzimy
art. 27 ustęp 2 ustawy o pożytku
Otrzymane przez organizację pożytku publicznego środki finansowe pochodzące z 1,5% podatku dochodowego od osób fizycznych mogą być wykorzystane wyłącznie na prowadzenie działalności
Ale co najgorsze, Kanał Zero takich ludzi przyciągnął. I to nie jest zbieg okoliczności.
@konstanty400:
cóż, żyjemy w erze postprawdy. Nie liczą się fakty, wykazywane dowodami ocenianymi zgodnie z zasadami logiki formalnej.
Liczy
@jenotpl fundacja w statucie ma też inne cele niż pomoc dzieciom
@Jaurbanpl: jak zakładasz gmaila to google automatycznie tworzy nazwe na youtubie wg schematu imienazwisko[4cyfry]
Tylko tam nie ma robienia Poland Rocka w celach i środkach, tak samo jak budowy sobie siedziby.
Mogę Ci wkleić
Dlatego mówię, że to jest śliskie, jak mówisz przekaż nam 1.5% na dzieci.
A robisz festiwal
@bacaa90: zgadza się, podaję przykład takiej narracji i próby jej przeforsowania.
@jenotpl: I co znalazl w tym temacie? Przeciez on przez 7
osoba co ma wiecej iq niz krzeslo wyslucha dwoch stron i wywnioskuje jak jest przekaz, osoba co slucha tylko jednej strony nigdy
- attention span użytkownika wygląda jak czerwona kropka przed oczami kota,
- fakty zostały zrownane z opiniami,
- pytania zrownane z domniemaniami,
- wolność słowa mylona jest z bezkarnoscia
- ludzie zamknęli się w swoich bankach a algorytmy to wzmacniają,