a tak serio - broda świetnie wygląda, ale jest okropna w odczuciu dla płci przeciwnej... trzeba ją myć od razu po obiedzie z tego co wiem, bo faktycznie śmierdzi zupą czy czymś innym co jadłeś (ale zupa podobno
@wow: jako posiadacz muszę zaprzeczyć :) odnośnie tego czy śmierdzi po zupie.. a czy jak Ty jesz zupę to leje Ci się po brodzie? :D Nie wiem ja nie mam z tym problemu :) Swędzenie? Też mit.
@wuju84: tylko trochę, bo rzeczywiście swędzi przez jakieś pierwsze 2, 3 tygodnie od momentu początku zapuszczania. Ja swoją mam już około 2,5 miesiąca i się przyzwyczaiłem. Gładzenie się po brodzie daje +20 do inteligencji i koncentracji. ;p
Typ pokazał się już drugi raz (rzekomo) i nawet oddał strzały w kierunku policjantów i oni go zgubili? Policjant po testach sprawnościowych, uzbrojony kontra 57 letni prawie emeryt który rozpuszcza się w powietrzu. Niesamowite.
źródło: comment_SR975pRL9YKLI7NJyIofnEkruu3dpt00.jpg
Pobierz@krejdd: nie daje się HAHA ;D
a tak serio - broda świetnie wygląda, ale jest okropna w odczuciu dla płci przeciwnej... trzeba ją myć od razu po obiedzie z tego co wiem, bo faktycznie śmierdzi zupą czy czymś innym co jadłeś (ale zupa podobno
@wow: jak dobrze, że kobiety nie mają brody.
Ale, ej, przy całowaniu nigdy żadna nie narzekała. Z oralem fakt - zdarzyło się.
źródło: comment_Q45BLs2Jupeggf73RcqfmkXwildQm1i9.jpg
PobierzKlatą będę bronić bród!
@wuju84: tylko trochę, bo rzeczywiście swędzi przez jakieś pierwsze 2, 3 tygodnie od momentu początku zapuszczania. Ja swoją mam już około 2,5 miesiąca i się przyzwyczaiłem. Gładzenie się po brodzie daje +20 do inteligencji i koncentracji. ;p
@wuju84: zdecydowanie nie. Za każdym razem jak zaczynałem zapuszczać, to swędziało. Nie, nie mam 17 lat ;p