Aktywne Wpisy
Joxek +134
Też się pogodziliscie z swoimi gruzami przez obecne ceny aut? xD
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
magnetotonieja +117
#mecz #heheszki #pasta #austria
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Nie wiem czy kręcić Małysza…
Na osiedlu był remont chodnika. Miejsce robót nie było oznaczone, przez co wracając do domu wpadłem po kostki w świeżo wylany beton. Porobiłem zdjęcia, napisałem do zarządu osiedla prośbę o rekompensatę, bo firma budowlana nie oznaczyła miejsca pracy i buty poszły do smietnika. Oni mi odpisali, że jedyne co to mogą mnie pociągnąć do odpowiedzialności za zniszczony beton ( ͡° ͜ʖ ͡°) gdyby odpisali ze przepraszają czy coś, to olałbym temat, ale próbują kontrataku mimo iż prawo budowlane jest (tak myśle) po mojej stronie
#afera
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #637d4e66b5a8e320fab2caec
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: Zarzuć tym paragrafem gdzie to konkretnie jest napisane.
Coś mi sie kojarzy że to był chyba §652 p. 7 podpunkt 5 - kto w adidasach wchodzi w beton świeżo wylany, na osiedlu, gdy remont chodnika był, to rekompensata mu przysługuje, jeśli miejsce nie zostało oznaczone wielkim świecącym bannerem. Poszkodowany może dodatkowo kręcić małysza na wykopie do lat dwóch.
Komentarz usunięty przez autora
Jedyne co możesz zrobić to rozwalić im jeszcze kilka razy różne wylewki, tylko nie daj się nagrać na kamerę.
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
@AnonimoweMirkoWyznania: nikt ci nie każe być w spółdzielni
@fastmotion: Połowa Polaków zarabia w euro?
@uhu8: Groźba? Niby co? Tam trzeba zgłoszenie zrobić tak czy inaczej, żeby jeszcze kierownik budowy zrozumiał, że skoro się pod czymś podpisuje, to ponosi
@AnonimoweMirkoWyznania: Co więcej, w toku postępowania wyszło, że McD miał takich zgłoszeń wcześniej setki i zwykle po prostu sypał kasą by nie było tematu. Tu postanowił nie sypać - no i peszek, zaczęło się drążenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A za tekst, że będą mnie ścigać za zniszczony beton to zrobiłabym w administracji aferę taką, że by biurka latały.
Na autostradzie od gości koszących pobocza dostałem kamieniem - wzywana policja, zgłoszenie do firmy w której podwykonawca miał OC i zaniżyli wycenę szyby, że nie przekracza 1000zł, a oni dopiero od tej kwoty wypłacają xd
Ten kraj na każdym kroku Cię próbuje w #!$%@? zrobić
@foneswein: Zrobili Cię w uja, OC nie ma limitu kwoty, nawet uszkodzenie za 5 zł pokrywa.
@Lomoijj: Mów za siebie, gołodupcu.