Aktywne Wpisy
Essapierds2007 +51
Ostatnio chodzę na siłownię o 10:00, robię dwugodzinny trening i powiem Wam, że to najlepsza pora na ćwiczenia. Nie wiem dlaczego ludzie się katują chodzeniem wieczorami czy o świcie. O 10:00 praktycznie nie ma ludzi, polecam wszystkim tę godzinę. Nie będziecie żałowali, podziękujecie później. Akurat 2h po śniadaniu i 2h przed obiadem. #mikrokoksy
thorgoth +217
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Nie wiem czy kręcić Małysza…
Na osiedlu był remont chodnika. Miejsce robót nie było oznaczone, przez co wracając do domu wpadłem po kostki w świeżo wylany beton. Porobiłem zdjęcia, napisałem do zarządu osiedla prośbę o rekompensatę, bo firma budowlana nie oznaczyła miejsca pracy i buty poszły do smietnika. Oni mi odpisali, że jedyne co to mogą mnie pociągnąć do odpowiedzialności za zniszczony beton ( ͡° ͜ʖ ͡°) gdyby odpisali ze przepraszają czy coś, to olałbym temat, ale próbują kontrataku mimo iż prawo budowlane jest (tak myśle) po mojej stronie
#afera
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #637d4e66b5a8e320fab2caec
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
Jedyne co możesz zrobić to rozwalić im jeszcze kilka razy różne wylewki, tylko nie daj się nagrać na kamerę.
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
---
---
ZNISZCZONEJ ODZIEŻY SIĘ NIE WYRZUCA TYLKO ZACHOWUJE I ROBI DOKUMENTACJĘ FOTOGRAFICZNĄ + MIEJSCA ZDARZENIA!
Jest to podstawa przy roszczeniu o odszkodowania, które dostałbyś z palcem w otworze wydalniczym.
---
ALE W TEJ AMERYCZCE TO SOM DEBILE, BABA SIĘ OBLAŁA KAWOM WRZONCOM I DOSTAŁA ODSZKODOWANIE!
@LajfIsBjutiful
Nie wiem czy trolujesz, ale to był bardzo poważny incydent. Kobieta doznała oparzeń III stopnia i wylądowała w szpitalu. Potrzebna była długa i
Dlatego wszyscy zarabiacie po 1000 euro miesiecznie xddd