Aktywne Wpisy

lronman +25
pogodny_mis65 +16
W mojej firmie był ogromny problem żeby zmobilizować pracowników do skanowania twarzy na rejestratorze czasu pracy więc wprowadziłem prostą zasade. Nie zeskanujesz się = Nie płacę za tę dniówke. Ja nie będe poświęcał swojego wolnego czasu by sprawdzać kamery o której ktoś przyszedł lub wyszedł. Aktualnie na 14 pracujących osób wszyscy skanują się jak w zegarku, ale kilka dniówek zostało przepracowanych za free zanim nauczyli się jak to powinno wyglądać. #praca
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jadenowi padło na głowę XD
#triples #kpop #koreanka
źródło: comment_16691402090krTO8ArT0qdjVNdIQVSJS.jpg
Pobierz@XKHYCCB2dX: No właśnie możliwe, że przyciągną, bo to w zamyśle jest dużo bardziej angażujący koncept niż zwykła grupa. Nikt tu nikogo nie wysyła do piwnicy, bo masz codziennie nowy materiał z ich bieżącej aktywności i jakieś tam poczucie sprawczości co do tego, jak te kolejne sub-unity będą wyglądać. Te codzienne signale na razie są całkiem fajne, choć obawiam się, że wkrótce zamienią się w jeden
@XKHYCCB2dX: no wlasnie, wywoluje to emocje. nastepnym razem bede osoby ktore kupia kopie albumu (albo 50) zeby unit sie nierozpadl. zobaczymy jak to bedzie
@XKHYCCB2dX: Rzecz w tym, że grupą jest tripleS, a nie Acid Angel of Asia. To tak, jakby powiedzieć, że Irene & Seulgi są disbanded, bo może coś jeszcze w duecie kiedyś nagrają, a może nie. Ja mam do tego nieco inne podejście, bo jakoś tak wyszło, że śledzę je od początku jako całą grupę, a nie poznałem je przez ten pierwszy sub-unit. I z
@XKHYCCB2dX: No i tu się znowu z Tobą nie zgodzę, bo kasy na tym rynku nie brakuje. Sprzedaż albumów grup żeńskich wywaliło w kosmos od zeszłego roku, rookies z dużych wytwórni sprzedają po pół miliona albumów jeszcze przed opublikowaniem jakiegokolwiek utworu. Kpop to w ogóle jest poezja marketingu, grupy fanowskie wykupują po kilkanaście kopii tego samego
@XKHYCCB2dX: No właśnie nie wiesz jeszcze ile, ale już zakładasz, że długo. Swoją drogą, nie lepiej poczekać trochę dłużej i widzieć tę swoją ulubioną członkinię w jakiejś większej roli w utworze niż dwie linijki tekstu do wyśpiewania i kilkanaście sekund na pierwszym planie w teledysku?
@somv: dlatego wolę mniejsze grupy
@somv: prosta matematyka. Jeżeli unit liczy 4-6 osób i comeback jest co miesiąc lub dwa to i tak czekasz minimum parę miesięcy. A żeby utrzymać taki grafik wypuszczania piosenek trzeba mieć kasę. Zobacz jak często duże wytwórnie wypuszczają nowe piosenki swoich artystów, a im kasy nie brakuje. Biorąc pod uwagę, że Modhaus jest małą wytwórnią to ich biznes plan
@XKHYCCB2dX: No na razie mają takie chałupy, o których większość debiutujących może pomarzyć, gnieżdżąc się w jednym pokoju z trzema piętrowymi łóżkami. Możliwe, że inwestorzy uwierzyli gościowi na piękne oczy, może całość okaże się bańką finansową, która pęknie z hukiem zanim zdążą przedstawić ostatnią z członkiń. Nie można tego wykluczyć, ale póki