Wpis z mikrobloga

Jak dokładnie wygląda wyrobienie sobie EKBP gdybym chciał zrobić to osobiście w Komendzie Wojewódzkiej Policji? Wystarczy, że wezmę ze sobą zdjęcia oraz ksero dowodu zakupu broni i tam na miejscu dostanę formularz i dokonam opłaty skarbowej?
#czarnoprochowce
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wez juz przestan pisac glupoty, nikt randomowi nie sprzeda prochu

@Proogramista: ale p--------z, miesiąc temu kupiłem a nikogo na strzelnicy nie znałem bez najmniejszego problemu xD

Na olx juz od lat nie kupisz, policja sie tym zajela.

@Proogramista: OD LAT XD jak szukałem prochu to bez problemu na olx sprzedawali 'opakowania po prochu' ale każdy wie o co chodzi, tyle, że przebitka była po 400-500 zł więc wybrałem
  • Odpowiedz
Wystarczy wpisać 'opakowanie po czarnym prochu' w google, stare zaindeksowane ogłoszenia z olxa gdzie jest nr telefonu albo nawet z allegro, dzwonisz pytasz czy aktualne te opakowania i się z gościem dogadujesz w 5 min, znajomy tak kupuje.
  • Odpowiedz
@Proogramista: Strzelnice to chyba oglądałeś na filmikach z yt skoro piszesz, że nikt Ci prochu nie sprzeda.

Ewentualnie Tobie faktycznie nikt nie sprzeda jak w realu jesteś takim samym bucem jak tutaj. Też bym Tobie nic nie sprzedał
  • Odpowiedz