Aktywne Wpisy
spirityfree +116
Dawno temu podjęłam dezycję o braku dzieci z różnych powodów.
Przez ten cały czas byłam ze swojego wyboru zadowolona. Nadal jestem i to bardzo. Obserwując ludzi z dziećmi jestem zadowolona jeszcze bardziej
#zwiazki
Przez ten cały czas byłam ze swojego wyboru zadowolona. Nadal jestem i to bardzo. Obserwując ludzi z dziećmi jestem zadowolona jeszcze bardziej
#zwiazki

grubson234567 +284
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#czarnoprochowce
Czarny proch chcesz kupić to napisz na tagu albo idź na strzelnicę. Nie ma najmniejszego sensu rejestrować czarnoprochowca
@WolfSky: Wez juz przestan pisac glupoty, nikt randomowi nie sprzeda prochu.
@WolfSky: Na olx juz od lat nie kupisz, policja sie tym zajela.
@Proogramista: ale p--------z, miesiąc temu kupiłem a nikogo na strzelnicy nie znałem bez najmniejszego problemu xD
@Proogramista: OD LAT XD jak szukałem prochu to bez problemu na olx sprzedawali 'opakowania po prochu' ale każdy wie o co chodzi, tyle, że przebitka była po 400-500 zł więc wybrałem
@BananowyKrol: Konkretny link do ogloszenia poprosze. Bo sprzedaz juz sie dawno skonczyla.
@BananowyKrol: Czyli jednak nie na olx ( ͡° ͜ʖ ͡°)
łyso Ci?
Skończ komentować jak nie masz pojęcia bo się wygłupiasz.
Ewentualnie Tobie faktycznie nikt nie sprzeda jak w realu jesteś takim samym bucem jak tutaj. Też bym Tobie nic nie sprzedał
@BananowyKrol: Nie, podaj konkretny link do Olx.
Reszte twoich durnot pozostawie bez komentarza.
SKończ się wygłupiać bo się błaźnisz, a najgorsze, że masz tego świadomość a dalej idziesz w zaparte.
https://sprzedajemy.pl/opakowanie-vesuvit-lc-warszawa-2-062e3e-nr66980976
Ślepy jesteś?
Przyjechać i Ci kliknąć na komputerze czy dalej będziesz się wypierał.
Naucz się przyznawać do błędu. Ważna w życiu cnota. Zgorzkniały przegrywie xD