Aktywne Wpisy

vorky +10
źródło: 1000025502
Pobierz
AgentGRU +106
Chłopczyku, szykuj się na pozew (napisany Comic Sansem, śmiechu warte)
#sebcel
#sebcel
źródło: 1000008965
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000025502
Pobierz
źródło: 1000008965
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: comment_Ie272KjSa4Si7EhhHjz2hTms9pdxgkg2.jpg
Pobierzwyobraz sobie ze zatrudniam 20 ludzi ale zamarzylo mi sie ze przydalby sie zonie nowy samochod, wiem ze jest bezrobocie i moze sobie Was wymieniac jak rekawiczki i to za 1/6-1/10 ceny rumuna w UK. 10 z 20 zatrudniam na umowe zlecenie za 800zl bo sie godza a zona chce to auto juz zmienic, teraz bede musial zatrudnic za ~1200zl netto, wchodzi ustawa a ja mam do wyboru
Kiepskie argumenty, sam pracuję już od wielu lat, w tym przez prowadząc przez pewien czas własną działalność gospodarczą. Obecnie korzystam z umów cywilnoprawnych i są one dla mnie najlepszą formą zatrudnienia, bo dostaję najwięcej pieniędzy do ręki, a to, co z nimi dalej zrobię to jest już
@BarteckR: a po co mam to leczyć skoro już zostałem zbanowany? Na innych serwisach niestety nie ma zabawy wysyłania paczek więc nie robię nic.
@nilfheimsan: nie wiem co myśleć o PiS, jedni mówią jedno, drudzy co innego, a Mikke jeszcze co innego. Jestem już poważnie skołowany i powoli odchodzę z komentowania polityki. Po 10 latach widzę w tym coraz mniejszy sens.