Wpis z mikrobloga

via Rowerowy Równik Skrypt
  • 14
2 119,8 - 19,1 - 4,6 - 4,2 - 5,6 - 4,5 - 4,5 = 2 077,3

Kolejna dawka spacerków na czele z dzisiejszym w Bardo (śląskim). Nad którym chciałbym się głębiej pochylić:

Od dawna miałem ochotę wyskoczyć w te rejony, ale nigdy nie było albo czasu(z Opola mam pociąg po 7 rano, także o wyspaniu się można zapomnieć :] ), albo pogody. Nie wspominając o odległości, bo jedną trasą mam do pokonania 101km, a drugą prawie 170km ( ͡° ʖ̯ ͡°) Wczoraj widząc brak dużego zachmurzenia i opadów, pomyślałem, że to właśnie ten dzień żeby wybrać się w to miejsce. To była świetna decyzja: świetne widoki, warunki i nawet śnieg, który świetnie brzmiał za każdym moim krokiem. Mrozek lekki był, ale jako że i tak preferuje styl zwiedzania, który charakteryzuje się duża dynamiką to nie jest dla mnie groźny. Było miejscami ślisko, miejscami śnieg był głębszy niż się spodziewałem, ale nawet nie musiałem używać awaryjnych skarpet ani koszulki - więc jest git!!! Pozza tym chodzenie po taak niewielkich górkach daje i tak mega dużo satysffakcji

Ta wędrówka dała mi 6 nowych kwadracików

W załączniku zdjęcie tytułowej miejscowości z punktu widokowego :)

#ksiezycowyspacer #chodzenie #chodznaspacer #ruszmirko #ruszwykop #chodzzwykopem #kwadraty i dodam #gory - mam nadzieję, że wykopowi alpiniści mnie za to nie zjedzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Skrypt | Statystyki
Draakul - 2 119,8 - 19,1 - 4,6 - 4,2 - 5,6 - 4,5 - 4,5 = 2 077,3

Kolejna dawka spa...

źródło: comment_1668883701Juwi2TMxKzVCWRtLUsKk8W.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cult_of_luna: centrum całe ominąłem, od razu poszedłem w plener. Jeżeli warunki pozwolą to za 2/3 tygodnie planuję jeszcze raz tam skoczyć i tym razem przejść się po centrum + drugim wybrzeżu Nysy Kłodzkiej. Szkoda, że tam jest tylko jeden jedyny most przez rzekę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz