Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@shnitzel: miałem tak kiedyś z herosami 3 na starej wersji moda fhd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Słyszałem, że czasami to wina kąta widzenia ustawionego w grze.
Na pewno nie masz problemów ze wzrokiem? Czasami wada wzroku, której ktoś nie jest świadomy, może to powodować. Nie pamiętam tylko czy krótko czy daleko widzowie
  • Odpowiedz
  • 0
@Rookie34: Nie, tez słyszałam o tych ustawieniach przy half life, ale po nim się tak zle czułam, ze nawet nie próbowałam grać i zmieniać xD jedynkę przeszłam cała z dodatkami bez problemu xD a po dwójce miałam chorobę lokomocyjna xD nawet jak niebieski grał to bałam się z boku patrzeć
  • Odpowiedz
  • 0
@RdestWolny: To nie jest Winter mod. Byłam na Islandii. I powiem ci ze byłam miło zaskoczona bo koleiny na drodze i czasem ściąga cię z drogi. Mam winter mod wrzucony w folder mod ale nie używam, bo nakłada zimę na cała mapę, nawet tam gdzie ciepło xD fizyka taka sama jak bez moda. Po prostu wszędzie biało, sypie śnieg, a droga hamowania taka jak sucha latem xD
  • Odpowiedz
  • 0
@RdestWolny: Jak zaczniesz grać z modami to ciężko będzie wrócić do tej gry bez modow xD nie wiem tylko czy wszystkie mody są zaktualizowane już pod te wersje gry. Ja pobierałam jakieś 2-3 tyg temu jak była wersja gdy 1.45 i do tej wersji pobrałam wszystkie mody. Mam grę zatrzymana na wersji 1.45 i wyłączone automatyczne aktualizacje xD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@shnitzel: a nie siedzisz po prostu za blisko tak dużej powierzchni ekranu? Mi się optymalnie gra na 32", na 49" już musiałem się mocno (!) odsunąć żeby zachować komfort rozgrywki.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@shnitzel: Wszystko zależy jak daleko siedzi się przed ekranem. Gram na 40" w 1080p postawionym na biurku, do tego jadę na kierownicy przykręconej do tego biurka więc jestem bardzo blisko ekranu. Zjazdów nie mam, ale jednak męczy trochę. Zauważyłem że często się odsuwam i jadę na wyprostowanych rękach maksymalnie ile mogę. Na pewno nie pomaga ilość rozmytych tekstur, poszarpanych krawędzi, migających cieni i właśnie rozdzielczość 1080p z tak bliska. O
  • Odpowiedz