@Onkosfera: jak dla mnie, to ten żółty po prostu ożywia obraz i przykuwa uwagę (czerwień by się zlewała). No i to odbicie butów na podłodze nie do końca realistyczne, co sprawia, że te buty faktycznie odstają od reszty, jakby były z innej bajki (w pozytywnym sensie).
@Onkosfera: Trochę zbyt muskularne te nogi. Górna część obrazu nie zgrywa się z dolną przez zupełnie różne nasycenie. Pomysł fajny, ale powinnaś jeszcze dopracować.
@SweterWPaski: Jak muskularne, takie są prawdziwe nogi modelki¯\_(ツ)_/¯, wiesz ile godzin na siłowni?? ! może trochę je cieniami podrasowalam. Będzie dopracowywane, będzie ( ͡°͜ʖ͡°)
@NadiaSanEscobar: Dokładnie. Jebne ale nie na niebiesko, tylko na czerwono i będą JEBITNIE CZERWONE.
Wiecie kiedy czerwony świeci? Kiedy jest kładziony na żółtym, ale nie na musztardowym, nie na zdechlym kanarku, nie na srace, ale na prawdziwym WŚCIEKLE RZUŁTYM. Miałam szansę osiągnąć to na
#xtb #gielda my tu bekę kręcimy a w HQ pewnie mają pełne gacie. Mało znany fakt ale członkowie zespołu it mogą mieć ptsd po takich sytuacjach i to nie jest żart.
Komentarz usunięty przez autora
Wyszło kozak(✌ ゚ ∀ ゚)☞
W odbiciu posadzki są czerwone?
pozdro mirek
PS brakuje mi tylko jeszcze klocka tej panny na podłodze
@NadiaSanEscobar: Dokładnie. Jebne ale nie na niebiesko, tylko na czerwono i będą JEBITNIE CZERWONE.
Wiecie kiedy czerwony świeci? Kiedy jest kładziony na żółtym, ale nie na musztardowym, nie na zdechlym kanarku, nie na srace, ale na prawdziwym WŚCIEKLE RZUŁTYM.
Miałam szansę osiągnąć to na