Aktywne Wpisy
369zszywek +56
Przestrzegam przed mirkiem @Smutny_procesorr
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
Leżę se
#gotujzwykopem #foodporn #gotowanie #kuchnia
@Pan_Kerfus: miło mi to czytać, powodzenia z burgerkiem!
Co do zdjęcia, to z tego co wiem, będziesz miał taką możliwość jak pobędziesz trochę na tym wspaniałym portalu i przestaniesz być zielonką
@natlly22: bo ma #!$%@?ą teksturę w porównaniu do reszty pomidora, jedząc chociażby na chlebie zamiast ugryźć kawałek to ciągniesz cały plasterek bo to gówno trzyma jak jakaś folia.
Ja w dzieciństwie prawie się zadławiłem i od tego czasu obieram zawsze ¯\_(ツ)_/¯
Dobry jest ¯\_(ツ)_/¯
Skórka sklepowych pomidorów nierzadko ma gorzki posmak chemikaliów. Nie raz sadziłem te małe pomidorki w doniczce i ich skórka nigdy nie jest gorzka więc to nie może być nic innego niż gorycz od syfu którym są te przemysłowe pryskane
Bez kartoszków bureger?! Co na to agrofurer?(╯︵╰,)