Aktywne Wpisy
trogatelnaya_raduga +237
#frajerzyzmlm
ta głosówka… jest P------A
ta głosówka… jest P------A
wredny_bombelek +150
Kiedy okazuje się, że najczarniejszy scenariusz zakładany przez GUS jest lepszy niż rzeczywistość.
#nieruchomosci #demografia #polska
#nieruchomosci #demografia #polska
nie jestem grubasem(176cm/75kg) tylko czuje ze to jest odpowiedni moment dla mnie, kiedyś na reddicie był taki wątek w stylu "Jaką najlepszą rade możecie dać swojemu przeszłemu sobie" i i tam najbardziej plusowaną odpowiedzią było by uzyskać szczytową forme w wieku około 30 lat a ja mam 29. nie chce nigdzie wychodzić narazie do zadnych siłowni. czy może mi ktoś udzielić jakiś praktycznych porad jak sie do tego zabrać i co robić w domu? linki do sprawdzonych tutoriali i how to bardzo mile widziane. jak wpisuje coś w google w przypływie chęci to zawsze albo dla grubasów albo dla lasek albo dla gosci co już cwiczą jakoś cos robią i mnie to zniechęca do dalszego szukania
dzisiaj poraz pierwszy od wielu lat sprobowałem zrobić pompke i odczuwam ogromny kontrast między moimi zdolnosciami 10 lat temu a teraz ;d wczesniej to z 10 bym zrobił a teraz to przy drugiej trzeciej sie czuje ze juz nie dam rady dalej jak bym 100 podnosił nagle
potrzebuję jakiegoś punktu startowego dalej sobie poradze bo jak znam siebie dostane obsesji
#silownia #fitness
Nawet pomijając jak ogromną przewagę daje ciężar na siłowni to mamy jeszcze efekt psychologiczny, w mojej opinii jeden z najważniejszych u osób początkujących bez wyrobionej rutyny a jest nim:
Zapłaciłem to będę chodził.
Bazę wagową masz świetną, w wieku 29 lat masz jeszcze sporo czasu przed sobą zanim pojawią się jakiekolwiek poważne spadki formy (Rada o zrobieniu szczytu formy w wieku 30 lat w ogóle z
@xloginlogin123: Przecież OP walczy z 3 pompkami, progres przez kilka tygodni, a może i miesięcy może zrobić w domu.
@opiateterrorist: Obczaj: https://reddit.com/r/bodyweightfitness/w/beginner?utm_source=share