Aktywne Wpisy
mickpl +387
poorepsilon +1
Nie zarzucam wam, że wasze problemy psychiczne, a w szczególności depresja nie mają miejsca. Chciałabym tylko zwrócić uwagę, że moim zdaniem, funkcjonują na wykopie ludzie, dla których najlepszym lekarstwem będzie próba unikania negatywnych myśli i skupiania się na czymś innym. Pisząc wpisy typu; przez większość czasu czuję się źle, nakręcacie spirale negatywnych myśli.
Życie jest piękne, ale akurat nie twoje. Nie oznacza to, jednak że trzeba kisić się w tym sosie, tym
Życie jest piękne, ale akurat nie twoje. Nie oznacza to, jednak że trzeba kisić się w tym sosie, tym
Znajdzie się jakiś plusik na szczęście ? (ʘ‿ʘ)
#wroclaw #praca
@Atypical: Czyżbyś był mieszkańcem Wrocławia, który tegoż Wrocławia nienawidzi? Bo jeśli tak to witam w klubie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@clowncore: Mieszkałem trochę we Wrocławiu. Miasto zajebiste co wy chcecie
@Atypical: kocham to miasto. Jako typowego polaka, bardzo cieszy mnie jak ludzie gniją w korku i się denerwują jadąc do pracy 5 km przez godzinę ( ͡° ͜ʖ ͡°) tutaj można czerpać energię z wkurzonych rodaków i ich nieszczęścia.
Po za tym perspektywy. U mnie na prowincji nie mam szans na dobra prace z perspektywami.
I trochę życie kulturalne