@SickKid a jakaś mirabelka wrzuciła dziś cringową rozmowę ze swoim niebieskim niby Włochem i tak mi się skojarzyło z tym memem xD czytasz na własną odpowiedzialność: https://www.wykop.pl/wpis/68742479
@Bumelante: no nie do końca... Poziom testosteronu a responsywnosc androgeniczna to dwie różne rzeczy. Możesz mieć dużo testosteronu ale nie być podatny na jego skutki, ale możesz mieć dużo i być podatnym na skutki. (ง͠°͟ل͜͡°)ง DHT (Dihydrotestosteron) jest głównym sprawcą, możesz mieć dużo testosteronu i mało Dihydrotestosteronu, jednak jelsi jesteś podatny genetycznie to nawet mała ilość sprawi że glaca zacznie
Dostałem chatę w Niemcach w spadku, rzeczoznawca wycenił na 350k euro Myślę żeby sprzedać i otworzyć jakąś franczyzę w Polsce W co byście weszli? Żabki, dino?
źródło: comment_1668271767r95Ztvsijt1XX0FoNpOcdv.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1668300639ddJlXJ6PvCm9DBD6EDuAKd.jpg
PobierzMożesz mieć dużo testosteronu ale nie być podatny na jego skutki, ale możesz mieć dużo i być podatnym na skutki. (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
DHT (Dihydrotestosteron) jest głównym sprawcą, możesz mieć dużo testosteronu i mało Dihydrotestosteronu, jednak jelsi jesteś podatny genetycznie to nawet mała ilość sprawi że glaca zacznie