Aktywne Wpisy
Lukardio +115
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
dziobnij2 +603
Poszedłem na kawę do maka i spotkałem podróżnego, który przyjechał do #gdynia z psem, kaczką i gąską. Zwierzaczki były grzeczne i szły przy nodze.
Dlaczego w Polsce jest takie śmieszne przeświadczenie że jak jesteś koło 30 to już over? Ludzie na zachodzie zaczynają nieraz jeszcze raz karierę w tym wieku, biorą śluby, poznają nowe osoby a fakt że są dojrzalsi i z większym doświadczeniem życiowym sprawia że wybierają bardziej konkretnie niektóre rzeczy. Wchodzę na wykop i czytam że jak ktoś ma 30 to "O Boże, koniec..." no ale z logicznego punktu widzenia takie ojojanie nic nie da. Przecież po 30 można zmienić sporo w życiu a niektórzy tutaj płaczą jakby to już był koniec świata. Nic pozytywnie nie potraficie myśleć co też jest niekorzystne bo tylko wam marnuje życie.
#przegryw #zalesie #pracbaza #gorzkiezale
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #636f5a4397a0cae9d23e2648
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez autora
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
@AnonimoweMirkoWyznania: To jest przeświadczenie na wykopie, a nie w Polsce. Polecam ograniczać ten portal.
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
Komentarz usunięty przez autora